Adio ENEL și Hidroelectrica! E.ON reduce facturile la energie pentru acești clienți! Este extrem de simplu să beneficiezi de această ofertă

de:
28 mart. 2023
Adio ENEL și Hidroelectrica! E.ON reduce facturile la energie pentru acești clienți! Este extrem de simplu să beneficiezi de această ofertă

E.ON Romania reduce aceste facturi la energie. Cei care vor să beneficieze însă de ofertă au de urmat niște pași simpli și de respectat niște criterii. Este o lovitură pentru ENEL și Hidroelectrica.

Vrei să beneficiezi de plafonarea facturilor la E.ON România? Atunci ar fi bine să știi că ai de urmat anumite reguli pentru a beneficia de această oportunitate.

Toate informațiile se regăsesc pe site-ul oficial al E.ON România, însă ar fi bine să clarificăm unele dintre ele. În primul rând, trebuie să știm de ce documente avem nevoie, dar și unde trebuie depuse.

Conform reprezentanților companiei, documentele pot fi depuse online, accesând site-ul E.ON România. De asemena, cei care nu vor să facă acest lucru online, pot merge la cel mai apropiat magazin, iar totul va fi soluționat rapid.

Vestea bună este că nimeni nu are nevoie de o programare în magazin. Astfel, dacă ești client E.ON nu trebuie decât să ajungi acolo și să depui documentele.

Cum primești o factură mai mică la E.ON România

Cine beneficiază de plafonarea facturilor la E.ON România? familia cu minim 3 copii, familia monoparentală și nu numai.

”Unde depun documentele pentru a beneficia de plafonare ? Doar dacă ești într-una din situațiile care necesită depunerea de documente (familie monoparentală sau familie cu minim 3 copii în întreținere sau utilizator de echipamente pentru tratament medical sau chiriaș în una din situațiile menționate anterior) o poți face.

Online, prin accesarea linkului disponibil pe această pagină. Fizic, în cel mai apropiat magazin E.ON, în urna special amenajată. Nu e necesară programarea vizitei în magazin pentru depunerea de documente”, anunță reprezentanții E.ON România.

Și nu doar E.ON România a emis o astfel de informare. La rândul lor, cei de la ENEL, dar și ENGIE i-au invitat pe clienții lor care se încadrează în categoriile menționate anterior să își depună documentele pentru a beneficia de plafonarea facturilor.