Am aflat ce se va întâmpla chiar azi cu Alexandra Porkolab și Andrei Krișan la Survivor România. Nimeni nu se aștepta la ei

24 apr. 2023
Am aflat ce se va întâmpla chiar azi cu Alexandra Porkolab și Andrei Krișan la Survivor România. Nimeni nu se aștepta la ei

Aproape patru luni de la momentul în care au pășit pentru prima dată pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană, de când au început să descopere probele acestui sezon și să lupte pentru fiecare recompensă sau șansă de a comunica cu cei de acasă. Doar nouă concurenți au reușit să reziste până în această etapă, iar cu fiecare zi ei învață să se adapteze la noile tactici și strategii, astfel încât să se apropie pas cu pas de câștigarea marelui premiu la Survivor România.

Astăzi, membrii tribului Taino vor avea primele discuții după ce în urmă cu doar câteva zile au văzut cum Alin Chirilă a părăsit competiția. ”A fost cel mai puternic concurent care a fost la eliminare”, va admite Carmen Grebenișan, chiar cea care i-a fost oponentă la votul celor de acasă. ”Trebuia de mult să stea acasă, pe canapea”, va ține să completeze Alexandra Porkolab, fosta lui colegă din echipa Războinicilor.

Evident, cu fiecare eliminare, cei rămași în joc trebuie să se adapteze și să gândească noi strategii care să le ofere lor șansa de a mai face câte un pas spre final. Toate aceste gânduri și calcule vor fi recunoscute, în doar câteva ore: ”Dinamica o să se schimbe în fiecare zi”, va transmite Krișan. De cealaltă parte, Bianca va admite care este teama ei acum: ”oamenii sunt imprevizibili, de ei trebuie să-mi fie frică, nu de trasee”.

Ce se va întâmpla chiar azi cu Alexandra Porkolab și Andrei Krișan

Va urma apoi jocul pentru recompensă unde Alexandra Porkolab și Andrei Krișan vor fi căpitani. Frumoasa Războinică a ales mai bine pentru că echipa ei va fi cea care se va impune, anunță Viperele Vesele, care a aflat încă înainte de difuzare ce pregătește PRO TV pentru public.

Așdar echipa Alexandrei Porkolab va câștiga cu 10-6 recompensa care înseamnă cină la înălțime și noaptea petrecută în vilă.

Episodul va începe de la 20.30 pe PRO TV și simultan Antena 1 va difuza Chefi la Cuțite, care momentan se află pe locul 1 în audiențe.