Am aflat cine este cu adevărat Răzvan Danciu de la Survivor România? A luat bacalaureatul cu nota 10, dar ascunde un mare secret. Detalii incendinare

11 ian. 2023
Am aflat cine este cu adevărat Răzvan Danciu de la Survivor România? A luat bacalaureatul cu nota 10, dar ascunde un mare secret. Detalii incendinare

A început Survivor România, iar spiritele s-au încins deja la maxim după doar două episoade. Concurenții și-au scos colții și toți încearcă să iasă în evidență. Printre protagoniștii primelor zile se numără și Răzvan Danciu, cel mai tânăr din concurs.

Acesta are doar 20 de ani și în prezent este student la SNSPA (Școala Națională de Științe Politice). Tânărul a luat nota 10 pe linie la bacalaureat și motivul pentru care a vrut foarte mult să vină la Survivor România este de a-și depăși mai multe frici.

Cu toate că a fost subestimat de Faimoși inițial, Răzvan Danciu s-a dovedit a fi un concurent foarte redutabil. A fost primul care a reușit două puncte încă din prima zi. Apoi colegii l-au trimis în exil fără să vrea. Mai exact, Daniel Pavel le-a cerut ambelor echipe să numească rapid câte un concurent și acesta să iasă în față.

Ce secret ar ascunde Războinicul Răzvan Danciu de la Survivor România

Abia apoi s-a aflat că pe cei nominalizați îi aștepta de fapt exilul. Răzvan Danciu este originar din satul Gălăuțaș-Pârău din județul Mureș și este foarte activ pe rețelele de socializare. Mulți internauți spun că acesta ar ascunde un mare secret legat de orientarea lui sexuală și îl aseamănă mult cu Emil Rengle.

Însă până acum Răzvan Danciu nu a dat de înțeles că ar fi atras mai mult de bărbați decât de femei și pare a fi unul dintre cei mai puternic concurenți de la Survivor România 2023.