Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România întrei Andrei Krișan și Bianca Patrichi. Surpriza este enormă

26 apr. 2023
Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România întrei Andrei Krișan și Bianca Patrichi. Surpriza este enormă

Nu mai este foarte mult timp și cel de-al patru-lea sezon al reality show-ului Survivor România se va încheia. Cine va câștiga? Greu de spus în acest moment, dar favorit pare Dan Ursa. În competiție au mai rămas doar trei Faimoase și niciun Faimos, dar una este astăzi nominalizată pentru eliminare.

Carmen Grebenișan a fost mereu propusă de Războinici să plece acasă, dar a fost mereu salvată de public. Probabil din acest motiv, de data aceasta rivalii au ales-o drept victimă pe Bianca Patrichi. Robert Muscalu a câștigat colanul pentru imunitate, iar el l-a ales pe Andrei Krișan să intre la votul telespectatorilor.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

Surpriza va fi foarte mare în seara aceasta. Deși nu a fost deloc vocal și s-ar spune că a fost mai degrabă o prezență ștearsă, producătorii și fanii să-l salveze pe Andrei Krișan pentru a păstra scandalul viu între Războinici.

Viperele Vesele a dezvăluit din surse sigure așadar numele eliminatului de astăzi. Bianca Patrichi își va încheia parcursul la Survivor România cu lacrimi în ochi și un gust amar pentru că-și dorea foarte mult să prindă finala.

Tot în seara aceasta, va avea loc și un joc de recompensă – mâncarea preferată. Viperele Vesele a publicat deja pe pagina de Instagram rezultatul. Concursul va fi câștigat cu 10-3 de echipa lu Robert care va pierde în fața lui Andrei Krișan.