Anamaria Prodan e distrusă! Bărbatul celebru care o amenință în public. E în stare de orice

de:
04 nov. 2021
Anamaria Prodan e distrusă! Bărbatul celebru care o amenință în public. E în stare de orice

Declarațiile făcute de Anamaria Prodan la adresa anumitor persoane din industria fotbalului nu au rămas așa. Mai multe amenințări la adresa impresarei au început să apară în spațiul public și nu din partea oricui.

Victor Becali a cedat presiunii după ce Anamaria Prodan a lansat nenumărate atacuri la adresa lui Gigi Becali, dar și la adresa altor fotbaliști. Ce a aprins fitilul? Totul a început după ce impresara i-a transmis lui Victore Becali că o să-l pună ,,în genunchi”.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan l-a amenințat cu închisoarea pe Giovanni Becali, care declarase că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract cu firma lui, iar asta a încins și mai mult situația.

Când vine vorba de sinceritate, Victor Becali nu are rețineri. El a mărturisit că a ajuns la închisoare, iar dacă Anamaria Prodan va continua cu declarațiile ca și până acum, acesta nu va mai răspunde pentru faptele sale, deci practic este în stare de orice pentru a o calma pe impresară.

”Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele”, a mărturisit Victor Becali în cadrul unei emisiuni Tv.

”Îi transmit în public”

Mesajul lui Becali a continuat. Acesta i-a cerut impresarei, dar și jurnalistei care a preluat interviul în locul său și a făcut un apel public la Anamaria Prodan să opreacsă șirul declarațiilor dure.

El a comentat și imaginile postate de impresară alături de mai mulți bărbați, lucru care nu îl impresionează deloc, ba chiar i se pare irelevant.

”Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.