Anamaria Prodan divorțează? Anunțul șoc făcut de vedetă: Așa va rămâne pe veci

de:
09 feb. 2021
Anamaria Prodan divorțează? Anunțul șoc făcut de vedetă: Așa va rămâne pe veci

Căsnicia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf este în continuare pusă sub semnul întrebării. Vedeta însă, s-a săturat de toate speculațiile apărute în lumea mondenă așa că a spus adevărul despre relația dintre ea și soțul ei. 

Căsnicia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf nu va mai fi un subiect de discuție după ultimul anunț făcut de vedetă. După 13 ani împreună, cei doi vor continua împreună, iar Anamaria prodan consideră că ”familia Reghecampf Prodan este un exemplu” pentru întreaga țară.

Căsnicia Aneimaria Prodan nu mai este o enigmă 

Anamaria Prodan susține că nu este nimic în neregulă între ea și soțul ei în ciuda ”mizeriilor care apar în presă”. Ea i-a făcut și o declarație de dragoste lui Laurențiu Reghecampf , pe care la numit ”soarele” familiei și de asemenea, l-a descris ca fiind un bărbat sensibil, ingredibil, decent și totodată educat.

”Eu cred ca familia Reghecampf Prodan este un exemplu pt toată Romania. Așa va rămâne pe veci in ciuda tuturor mizeriilor care apar in presa. Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simt incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decenta unica, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și a păstrat valorile familiei și le a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie in fiecare secunda a vieții care ne a protejat ca nimeni altul si care ne iubeste fara limita”, a scris vedeta pe Instagram.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Mândră de soțul ei

Vedeta a mai precizat că este extrem de mândră de atitudinea soțului ei în raport cu toate zvonurile apărute în presă. Ea a mai făcut un apel către fanii ei să ia ca pe un exemplu căsnicia celor doi și să aibe încredere în dragostea pe care familia ei o împărtășește.

”Toată aceasta mizerie este izvorâta din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor calcă pe urmele sotului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândra ca soțul meu Laurentiu Reghecampf ca nu intra in aceasta mocirla, nu da decalaratii, nu vorbește cu presa, sta departe de tot.

Asta face Numai un bărbat unic precum este soțul meu. Va rog sa respectați numele nostru dragostea noastră, familia noastră și sa luați exemplu de la noi pt ca suntem cei mai buni! #family #power. #wearethebest❤️ #perfecthusband. #lovemyhusband”, a mai scris vedeta.

Acum, cu siguranță fanii nu vor mai avea niciun cuvânt de zis și nu vor mai pune sub semnul întrebării iubirea dintre ei doi soți.