Anamaria Prodan îl distruge pe Laurențiu Reghecampf. Câți bani îi lasă? Așa e legal

de:
20 oct. 2021
Anamaria Prodan îl distruge pe Laurențiu Reghecampf. Câți bani îi lasă? Așa e legal

Anamaria Prodan schimbă regulile jocului. După ce a văzut și pozele cu Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon, impresara a ajuns la concluzia că divorțul e cea mai bună soluție, însă pentru Laurențiu Reghecampf ar putea fi o pierdere financiară imensă.

Pentru că unul dintre subiectele discutate în presă făcea referire la averea pe care cei doi o au de împărțit, Anamaria Prodan șochează. Impresara spune că nici nu se pune problema să împartă ceva cu soțul ei.

Motivul? Anamaria Prodan spune că toată averea lor imensă vine chiar de la mama ei, iar singurii bani pe care Laurențiu Reghecampf îi are sunt cei din salariul pe care îl încasează pentru postul de antrenor.

Cu alte cuvinte, după ce actele de divorț sunt semnate, Laurențiu Reghecampf nu se va bucura de niciun ban, iar impresara ar urma să rămână cu totul.

”Se vorbeste mult despre averea noastra. El nu are de impartit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e mostenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Nu avem ce sa impartim, nu avem pe ce sa ne certam”, a mărturisit Anamaria Prodan, la PRO TV.

Ce salariu are Laurențiu Reghecampf

Dacă vă întrebați ce salariu are Laurențiu Reghecampf, ei bine, conform cancan.ro, antrenorul a semant cu Univeristatea Craoiva pentru două sezoane, iar contractul său prevede un salariu lunar de 15.000 de euro și mai multe bonusuri de performanță, care practic îl îmbogățesc.

Avem 150.000 de euro pentru calificarea în Conference League, 300.000 de euro pentru grupele Europa League și 500.000 de euro pentru Champions League (în sezonul 2022 – 2023). Cu alte cuvinte, dacă Laurențiu Reghecampf își duce mandatul la final, va încasa cel puțin 330.000 de euro în doi ani.

Anamaria Prodan pleacă din România

Nu știm dacă divorțul e de vină, sau acesta era un plan mai vechi al impresarei, cert e că Anamaria Prodan vrea să se îndepărteze de România. Impresara a mai povestit că așteaptă ca această situație să se termine mai repede, iar dacă lucrurile degenerează, ia pregătește anumite documente pentru instanță.

Ba mai mult e atât, impresara spune că dacă va mai avea o relație cu cineva, bărbatul din viața ei nu va fi român.

Laurentiu Reghecampf ramane soarele nostru, atat! Daca va fi presat de anumite persoane sa faca prostii, voi arata niste lucruri in instanta. Eu nu vreau ca ai mei copii sa vada lucruri urate in ziare. El va avea mereu acces in casa noastra. El este suparat, el este foarte gelos. Cand voi avea o relatie cu cineva nu va mai fi roman. Nu mai vreau…Vreau sa ma indepartez de Romania. Bebeto va merge la 14 ani in America la o academie”, a mai dezvăluit impresara.