Câți copii are Dani Mocanu, la doar 29 de ani? Și lui îi este greu să-i numere. Manelistul cu 9 clase are o avere imensă

de:
13 oct. 2021
Câți copii are Dani Mocanu, la doar 29 de ani? Și lui îi este greu să-i numere. Manelistul cu 9 clase are o avere imensă

Dani Mocanu pare că și-a întrecut chiar propriile așteptări la capitolul familie. La doar 29 de ani, manelistul nici măcar nu mai știe câți copii are, ba chiar se încurcă și în numere.

A căpătat notorietate datorită muzicii sale și a devenit de asemenea unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. A reușit să își țină aproape fanii, fiind de fiecare dată deschis la întrebările lor, însă ultimul răspuns al manelistului a șocat internetul.

Dani Mocanu a fost întrebat de un internaut câți copii are la doar 29 de ani, iar răspunsul manelistului a fost uluitor. A început cu trei fete, iar apoi s-a pierdut când și-a amintit de băieți.

Câți copii are Dani Mocanu

”Trei fete și cred că… doi băieți”, a scris artistul pe contul său de Instagram, într-o ușoară incertitudine. Cu alte cuvinte, este clar că manelistul nu știe numărul real al copiilor pe care îi are.

Chiar dacă nu știe câți copii are, asta nu l-a făcut să nu reușească în viață din punct de vedere financiar, căci manelistul are o avere impresionantă. Deși are doar 9 clase, Dani Mocanu are conturile pline și bunuri imobiliare pe care mulți și le-ar dori.

Ce avere are Dani Mocanu

Manelistul deține mai mulți bolizi de lux marca BMW și Porsche care se ridică la zeci de mii de euro. Mai mult de atât, el mai are și o casă imensă construită într-un stil aparte, în Argeș.

Tot ce a realizat până acum îi datorează lui Dumnezeu, după cum mărturisește chiar el. A ajuns să fie urmărit de milioane de oameni pe YouTube, învârte fel de fel de proiecte muzicale , iar surprizele probabil nu se vor opri, căci artistul are în continuare planuri mari.

”Aleg să pun stop pentru Dumnezeu. Consider că am ajuns la un punct în care e nevoie să fac și eu pentru el. Dacă Dumnezeu m-a luat de jos și m-a făcut forță, nu e normal ca eu să-i fac pe plac, să-i aduc jertfă?! Am 2,5 milioane de persoane care-mi urmăresc activitatea pe YouTube și o să mă străduiesc să conving măcar 10 persoane să-l urmeze pe Dumnezeu.Am ales să pun stop și pe 7 ianuarie 2021 voi lansa ultimul meu proiect muzical. Până atunci mai am de lansat 5 proiecte muzicare, dar vor fi 5 proiecte de rang înalt.

Voi cânta muzică duhovnicească și voi transmite mesaje pentru a aduce cât mai multe suflete către Dumnezeu. Am ales să pun stop acum ca să nu fie prea târziu”, mărturisea Dani Mocanu.