Andreea Bălan este distrusă! George Burcea i-a dat lovitura la care nu s-ar fi așteptat. Viviana Sposub a confirmat și ea

04 nov. 2021
Andreea Bălan este distrusă! George Burcea i-a dat lovitura la care nu s-ar fi așteptat. Viviana Sposub a confirmat și ea
Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio în urmă cu mai bine de un an de zile, însă atacurile dintre artistă și noua iubită a actorului, Viviana Sposub, sunt abia la început, din câte se vede.

George Burcea s-a refugiat în brațele Vivianei Sposub după despărțirea de Andreea Bălan. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Ferma de la PRO TV, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Andreea Bălan în schimb credea că și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint, însă recent, s-a aflat că cei doi s-au despărțit după luni bune de relație.

Oricum ar fi, lucrurile se întorc în defavoarea artistei. Recent, Viviana Sposub a organizat un Q&A pe Instagram și așa cum era de așteptat, fanii au vrut să afle mai multe despre relația cu George Burcea.

Fosta asistentă tv a fost întrebată cât de mult are de suferit relația ei cu George din cauza Andreei Bălan, cea care încă îi este soție în acte, iar răspunsul ei a fost unul de-a dreptul surprinzător.

”Nu mă ascund după deget”

Viviana Sposub a umilit-o practic pe Andreea Bălan. Vedeta susține că are o relație puternică și indestructibilă cu George Burcea, care merită orice fel de sacrificiu.

”Hai că am ales și o întrebare mai sensibilă pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. E destul de dificil, recunosc, nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu.

Nu știam că viața mea va fi așa, dar asta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană poate la care nu te-ai fi gândit, dar în final contează să fii fericit”, a mărturisit Viviana Sposub pe Instagram.

Viviana Sposub s-a apropiat de fiicele Andreei Bălan

George Burcea nu a venit singur în relația cu Viviana Sposub, ci la pachet cu fiicele sale pe care le are cu artista, așa că fosta asistentă tv petrece timp și cu cele mici.

Chiar ea a mărturisit că le-a cunoscut în urmă cu jumătate de an, însă înainte de asta, ele vorbeau și pe video. Cât despre relația pe care o au, fetele Andreei Bălan o alintă pe Viviana Sposub, ba chiar se distrează de minune de fiecare dată când se întâlnesc, lucru care s-ar putea să nu îi pice prea bine artistei.

”Pe Ella și pe Clara le-am cunoscut acum jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video și a fost o întâlnire foarte emoționantă, a decurs extraordinar. Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend, în care fetele sunt la noi, încercăm eu și George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă. Să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități.

Apropo, fetele îmi spun Vavi și chiar e un sentiment extraordinar, nu m-as fi gîndit asa cum ziceam, ca voi avea o relație în care partenerul meu are copii, dar iată că s-a întâmplat și că e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă”, a mai spus Viviana Sposub.