Andreea Bălan făcută grav de râs! Ce a dezvăluit WRS de la Te cunosc de undeva despre ea. Este super jenant

23 sept. 2022
Andreea Bălan făcută grav de râs! Ce a dezvăluit WRS de la Te cunosc de undeva despre ea. Este super jenant

Andreea Bălan continuă să fie jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, cu toate că mai este implicată și proiectele ei personale. Recent, WRS, unul dintre concurenții de la această emisiune a scos la iveală faptul că a avut anumite clenciuri cu artista.

WRS, reprezentantul României de anul acesta la Eurovision, a acceptat să participe la emisiunea de la Antena 1, însă a precizat că lucrurile nu sunt chiar așa de ușoare precum par. De asemenea, el a avut și câteva divergențe cu jurații de la „Te cunosc de undeva”, prima pe listă fiind nimeni alta decât Andreea Bălan.

Artistul a făcut dans de mai mulți ani și a fost membru și în mai multe trupe de balet, iar unele dintre ele chiar au apărut în emisiuni cunoscute. De aceea, atunci când Andreea Bălan a jurizat dansul lui, WRS s-a simțit nedreptățit.

„Eu fiind dansator de foarte mulți ani, cu Andreea am avut așa niște…Mi-aș fi dat drumul la gură, erau clinciuri. Am zis, ‘Calmează-te, calmează-te!’.

O să vedeți într-o emisiune. În ochii mei se vede că…dacă sar peste masa asta de jurați acuma… Ne-au spus câteva. Și Ozana ne-a taxat într-o emisiune. Nu e totul lapte și miere. Trebuie să știi să încasezi”, a declarat WRS la Antena Stars.

Ce îl mai nemulțumește pe WRS

Artistul a mai povestit că i s-a părut dificil faptul că sunt necesare multe ore de filmare. De asemenea, el a mai spus că i-a fost frică și de modul în care ar putea să reacționeze publicul.

„Barierele le-am simțit. E mai mult ideea de reality din spate. Aveam emoții, nu știam. Eu sunt ăsta foarte perfecționist pe scenă. Lucrez pentru alea trei minute, însă se filmează foarte mult și pe canapea și în culise. Și eram,’ poate o dau în bară, poate nu mă place lumea ca omul care sunt acolo în spate, poate sunt răutăcios’”, mai spune WRS.