Andreea Bălan, lovită puternică de un cetățean din Ucraina! Coșmar și pentru Lidia Buble: a ajuns din nou la Poliție

22 sept. 2022
Andreea Bălan, lovită puternică de un cetățean din Ucraina! Coșmar și pentru Lidia Buble: a ajuns din nou la Poliție

Zi neagră pentru vedetele din România. Și Lidia Buble și Andreea Bălan au suferit astăzi accidente rutiere. În timp ce prima a fost vinovată de acroșaj, jurata de la Te cunosc de undeva nu a avut nicio vină. 

Andreea Bălan era singură în mașină, în zona Drumul Taberei și se îndrepta spre sala de dans unde face repetiții împreună cu echipa ei. Un tânăr din Ucraina nu a fost atent la culoarea roșie a semaforului și a intrat în ea. Ambii au trăit spaima vieții lor, dar din fericire niciunul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În schimba mașina Andreei Bălan s-a cam făcut praf și va sta în service minim 2-3 săptămâni. Vedeta a dat și câteva declarații celor de la Spynews.ro și este fericită că nimeni nu a pățit nimic.

”Mergeam la repetiții cu dansatorii mei și Petrișor, că mâine trebuie să mă prezint la o emisiune, eram undeva prin Drumul Tabarei, că acolo avem sala și când am vrut să fac la un moment dat stânga un șofer n-a văzut roșu și a trecut pe roșu, un șofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”, a afirmat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cum se simte și Lidia Buble

Deși a trecut prin infern, artista a vorbit relaxată cu jurnaliștii și asta pentru că spune ea, a trecut deja prin multe. A înțeles că cel mai important este să fii sănătos și cum nu a pățit nimic, restul se rezolvă.

”Nu, niciunul dintre noi nu a pățit nimic. A fost o mică sperietură, ne-am dat jos, am văzut că suntem ok. Eram singuri fiecare în mașina lui. Sunt avarii, am lăsat mașina la service, o repară în 2-3 săptămâni, îmi dau o mașină la schimb. Vorbesc așa relaxat că am trecut prin multe, ăsta e un mic accident. Important că avem mâini și picioare și că mergem și suntem sănătoși și că nu s-a întâmplat nimic grav, sunt întreagă”, a mai spus Andreea Bălan.

Lidia Buble a suferit un accident ușor. A mers cu celălalt cetățean la autorități și a fost și amendată, atât pentru că a cauzat paguba, dar și pentru că nu avea asigurare RCA. La testul pentru alcool a ieșit negativă.