Andreea Raicu, bătută de Tudor Chirilă? Motivul real pentru care artista l-a părăsit

de:
07 mai 2023
Andreea Raicu, bătută de Tudor Chirilă? Motivul real pentru care artista l-a părăsit

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format la un moment dat unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Ea era pe atunci prezentatoarea unui show tv, iar el era solist al trupei Vama Veche. 

Mulți se gândeau că Andreea Raicu și Tudor Chirilă vor ajunge în fața altarului. Păreau că se înțeleg de minune, erau perfecți împreună, dar lucrurile nu aveau să dureze mult.

În câțiva ani de relație, cei doi s-au despărțit de mai multe ori, dar s-au și împăcat. În final însă ambii au decis că cea mai bună decizie este să despartă.

Nu este clar dacă Andreea Raicu l-a părăsit pe Tudor Chirilă sau el pe ea, cert este că la un moment dat, vedeta a vorbit despre o relație toxică.

Andreea Raicu, bătută de Tudor Chirilă?

De aici mulți s-au gândit dacă nu cumva Andreea Raicu a fost bătută de Tudor Chirilă. Iar același lucru a vrut să îl afle și Denise Rifai, care a întrebat-o pe Raicu dacă a fost vreodată agresată de solist.

Se pare însă că nu bătaia a fost motivul despărțirii. Andreea Raicu recunoaște că a fost o relație extrem de tumultoasă, însă niciodată nu s-a pus problema de violență.

„Până să-l cunosc pe Tudor și să l-am invitat la emisiune, la Reuniunea de Clasă, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche (n.r.: trupa din care face parte Tudor Chirilă). Nu mergeam la petrecerile unde se asculta foarte mult Vama Veche. A început să-mi placă după ce am început să am o relație cu el (n.r.: cu Tudor Chirilă) și am ascultat dar, într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă.

Nu, nu m-a agresat Tudor niciodată. Au fost relații tumultuoase pentru că, fiind vorba de pasiune, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat o singură dată în așa fel încât nu a trebuit să… adică, nu a mai existat a doua oară”, a răspuns Andreea Raicu.