Andreea Raicu îl distruge pe Tudor Chirilă. Detalii super jenante chiar înainte de Vocea României: ”Aceste raiduri erau…”

de:
09 sept. 2022
Andreea Raicu îl distruge pe Tudor Chirilă. Detalii super jenante chiar înainte de Vocea României: ”Aceste raiduri erau...”

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Are 42 de ani, însă nici până acum nu s-a căsătorit, însă chiar și așa, vedeta nu consideră că a avut vreo relație eșuată.

Andreea Raicu a format la un moment dat un cuplu cu Tudor Chirilă, însă nici până acum nu s-au aflat motivele reale pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Cât au fost împreună păreau atât de fericiți încât mulți se așteptau să-i vadă chiar și în fața altarului însă asta nu s-a mai întâmplat niciodată.

Între timp, juratul de la Vocea României și-a refăcut viața și are o familie frumoasă, însă Andreea Raicu este singură în continuare, dar nu regretă deloc.

Vedeta spune că dacă a ales să nu se căsătorească nu înseamnă neapărat că a avut doar relații eșuate. Ea susține că a învățat lucruri importante de la bărbații din viața ei și că au fost momente care au format-o.

„Am fost de curând la o emisiune și mi-a zis: „Cum te descurci cu relațiile, pentru că ai avut numai relații eșuate”. Nu, faptul că eu nu sunt măritată în acest moment, înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg, să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim, le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe”, a dezvăluit vedeta, într-un Podcast.

Andreea Raicu s-a despărți de fostul iubit în noaptea de Crăciun

Cea mai șocantă dezvăluire făcută de Andreea Raicu este însă despărțirea de un fost iubit. Nu știm dacă este vorba de Tudor Chirilă sau de vreun alt bărbat celebru din România, cert este că vedeta a trăit un moment super penibil.

S-a simțit nerespectată și a decis să rupă relația chiar în noaptea de Crăciun, fără a sta prea mult pe gânduri.

”În momentul în care ies cu un bărbat sau cu oricine altcineva mă deranjează să stea încontinuu pe telefon. Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc „World of Warcraft” și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni, era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. „De ce acum?” și spune: „La 12:00 am un raid”. Ne-am despărțit în noaptea aia. Aceste raiduri erau de foarte mult timp”, a mai povestit Andreea Raicu.