Avertisment pentru toți cei care consumă parizer! Medicii au spus adevărul. Cât de nociv este

27 oct. 2019
Avertisment pentru toți cei care consumă parizer! Medicii au spus adevărul. Cât de nociv este

Avertisment pentru toți cei care consumă parizer. Medicii distrug un mare mit. Nutriționistul Mihaela Bilic a mărturisit cât de nociv este acest aliment pentru organismul nostru.

Ce vom alege dintre fructe și mezeluri și care dintre variante ne îngrașă cel mai mult? Totul depinde de calitate și cantitate, precizează medicul nutriționist, Mihaela Bilic.

„Ritmul cu 3 mese pe zi și 2 gustări este recomandat copiilor în creștere. Pentru adulți nu au fost făcute studii. Eu nu mănânc dimineața. Aștept să mi se facă foame. Foamea este o senzație neplăcută, ne face să ieșim din casă. Dacă ar fi o senzație plăcută, am sta în canapea și am muri de foame. Poți să bei cafea pe stomacul gol. Trebuie să ne antrenăm senzația de foame. Stomacul nu secretă suc gastric dacă nu are nimic în el. Mâncatul preventiv este o invenție a medicilor nutriționiști. A mânca preventiv înainte să îți fie foame ca să nu îți fie foame.”, a declarat nutriționistul.

Mihaela Bikic susține că parizerul nu afce rău dacă este de calitate. Faptul că luăm în greutate se datorează cantității pe care o consumăm, fie că este vorba despre fructe sau mezeluri.

„Stomacul nostru nu numără caloriile. În momentul în care noi îi dăm ceva foarte concentrat în calorii, pentru el e mai important volumul. Stomacul trebuie umplut cu produse cu un volum cât mai mare și o concentrație calorică mică. Alegeți produsele care să fie bogate în apă sau aer. Cum sunt pufuleții. Ciorba este alimentul perfect. În momentul în care mănânci fructe, ți se face foame. Fructele nu se mănâncă în fiecare zi. Trebuie să înțelegem că fructele sunt un desert și rolul lor este să ne îngrașe rapid.”