Banca Transilvania le dă clienților peste 1.000 de lei. Iată ce trebuie să faci. E valabil doar azi

de:
13 apr. 2023
Banca Transilvania le dă clienților peste 1.000 de lei. Iată ce trebuie să faci. E valabil doar azi

Banca Transilvania știe cum să își țină clienții aproape. Iar înainte de Paște, ofertele sunt unele pe măsură. Află chiar acum cum poți să câștigi peste 1.000 de lei.

Numeroase bănci au venit cu fel de fel de oferte în ultima săptămână. De la premii în bani oferite pentru cei care fac plăți cu cardul, până la telefoane, dar și alte accesorii cadou. Și se pare că lucrurile nu se opresc doar aici, iar anumite instituții bancare sunt pregătite și pentru noi oferte.

Iată că nici Banca Transilvania nu se lasă mai prejos și vine cu un cadou pe măsură pentru clienți. Conform anunțului făcut în urmă cu doar câteva momente, vorbim despre un concurs rapid, de doar câteva ore.

Clienții care plătesc cu telefonul joi, 13 aprilie și au cont la Banca Transilvania vor intra automat în tombolă pentru tragerea la sorți.

Premiu de peste 1.000 de lei oferit de cei de la Banca Transilvania

Și care e premiul? Cei care fac sport sau adoră să meargă la mare vor fi cei mai fericiți. Banca Transilvania le dă un paddle board. În general, un astfel de produs costă peste 1.000 de lei.

Astfel, câștigătorii premiului se vor bucura de un produs de calitate, primit cadou din partea băncii. Există și un regulament pentru această extragere care poate fi citit pe site-ul oficial al băncii.

Dacă ești client la Banca Transilvania ar fi bine să te grăbești însă și să faci o plată cu cardul. Oferta este valabilă doar astăzi, iar timpul trece deja.

”Te pasionează sporturile acvatice sau ți-ar plăcea să încerci ceva nou? Atunci avem un premiu cool pentru tine: un paddle board. Trebuie să faci azi, 13 aprilie, o plată cu telefonul și intri automat în tragerea la sorți. Regulamentul îl găsești pe site-ul nostru”, se arată în anunțul celor de la Banca Transilvania.