Bei cafeaua neagră, cu zahăr sau cu lapte? Grijă mare! Lidia Fecioru a explicat în detaliu ce înseamnă acest lucru

30 apr. 2023
Bei cafeaua neagră, cu zahăr sau cu lapte? Grijă mare! Lidia Fecioru a explicat în detaliu ce înseamnă acest lucru

Milioane de români își încep diminețile cu o cafea bună. Cu zahăr, amară sau cu lapte. Deși pare o banalitate, modul în care alegi să consumi băutura preferată spune multe despre tine sau… despre cei din jurul tău.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre modul în care putem cunoaște o persoană printr-o simplă invitație la o cafea. Aceasta consideră că o cafea ne poate face să înțelegen mai bine ce fel de caracter are o persoană, chiar dinainte ca aceasta să vorbească.

Cum facem asta? Ei bine, totul depinde de modalitate în care o persoană își alege cafeaua pe care vrea să o consume. Unii preferă un espresso, alții un latte, alții un cappuccino, iar lista nu se sfârșește aici căci băuturile din cafea sunt o mulțime.

Lidia Fecioru spune că dacă ne întâlnim cu o persoană care alege să bea o cafea neagră, fără zahăr, atunci avem în fața noastră un om puternic. Pe de altă parte, dacă persoana pe care am invitat-o la o cafea va alege o cafea cu lapte, atunci este una capricioasă.

Cât despre cafe late, bionergoterapeutul spune că acest tip de oameni sunt schimbători când vine vorba de dispoziția lor, deci mare atenție.

Ce profil au persoanele care consumă cafeaua amară

”Oamenii puternici beau cafeaua neagră, neîndulcită. Dacă bem cu lapte, de multe ori suntem capricioşi. Oamenii care beau cafe late sunt oameni care îşi pot schimba foarte des dispoziţia”, a spus Lidia Fecioru acum ceva timp la Antena 3.

Tocmai din acest motiv, recomandat ar fi ca prima întâlnire să fie la o cafea, astfel încât să știm de la început lângă cine suntem. Țineți cont și de faptul că o cafea amară va fi mereu consumată de o persoană puternică care își dorește să devină lider.

”Ca să cunoşti pe cineva, spui, hai să bem o cafea. Este invitaţia directă în varianta de acum. Cafeaua amară este băută de oamenii puternici, care vor să fie lideri’‘, a mai adăugat Lidia Fecioru.