Ți s-a răcit cafeaua? Nu o mai bea sub nicio formă. Lidia Fecioru a explicat în detaliu ce ți se poate întâmpla dacă faci asta repetat

21 apr. 2023
Ți s-a răcit cafeaua? Nu o mai bea sub nicio formă. Lidia Fecioru a explicat în detaliu ce ți se poate întâmpla dacă faci asta repetat

Mulți români își încep dimineața cu o cafea, iar apoi își continuă ziua cu o alta pentru a avea energie, dar și pentru gustul de care se capătă dependență. Din păcate, nu de puține ori apar situații neprevăzute la locul de muncă și astfel cafeaua se răcește și trebuie băută rece.

Însă nu faceți asta. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat în detaliu de ce. Ea spune că atunci când cafeaua se răcește înseamnă că este momentul să reflectăm la relațiile de prietenie pe care le avem.”Dacă s-a răcit cafeaua, n-o mai încălzi și n-o mai bea! Îți face rău. Așa e și cu prietenii”.

Concret, Lidia Fecioru ne spune că trebuie să rezolvăm anumite lucruri care nu mai fac parte din viața noastră, subliniind că prieteniile nu pot dura la nesfârșit și că acestea se pot termina mult mai repede decât ne așteptam.

Ce spunea cafeaua despre fiecare persoană în parte

Lidia Fecioru a continuat prin a explica faptul că fiecare tip de cafea spune multe despre persoana care este în fața ta. Bionergoterapeutul spune că în funcție de cafeaua pe care oamenii o beau zilnic, poți să își dai seama foarte ușor de caracterul lor.

Așadar, oamenii puternici beau cafea neagră, fără zahăr, în timp ce persoanele care beau cafea cu lapte sunt, de cele mai multe ori capricioase și își pot schimba dispoziția extrem de repede.

”Oamenii puternici beau cafeaua neagră, neîndulcită. Dacă bem cu lapte, de multe ori suntem capricioşi. Oamenii care beau cafe late sunt oameni care îşi pot schimba foarte des dispoziţia”, a mai spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Pe acest fond, Lidia Fecioru a recomandat oamenilor ca atunci când se văd prima oară cu o persoană, să meargă la o cafenea pentru a vedea ce fel de cafea consumă.

”Ca să cunoşti pe cineva, spui, hai să bem o cafea. Este invitaţia directă în varianta de acum. Cafeaua amară este băută de oamenii puternici, care vor să fie lideri”, a spus bionergoterapeutul.