Boala de care suferă Andreea Marin. Diagnosticul dat de medici: ”Aveam o durere în piept”

de:
28 sept. 2021
Boala de care suferă Andreea Marin. Diagnosticul dat de medici: ”Aveam o durere în piept”
Andreea Marin. Foto: Facebook

Chiar dacă de departe viața Andreei Marin pare una demnă de invidiat, zâna a trecut prin momente nu prea plăcute după ce medicii i-au dat un diagnostic cumplit. Vedeta nu se mai simțea bine de ceva timp, iar semnele erau destul de clare.

Andreea Marin a fost diagnosticată cu depresie și a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, dar și al unui psihiatru pentru a o ajuta să treacă peste momentele critice.

Mai mult de atât, vedeta mărturisește că deși la început nega ce i se întâmplă, în final, când a primit diagnosticul medicilor și-a dat seama că această boală este una mai rea decât se aștepta, dar totuși se poate vindeca.

Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună. Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva.

Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai”, a mărturisit Andreea Marin, la Kanal D.

”Am fost la un pas de a mă sinucide”

Simțea dureri în piept, se trezea plângând, fără niciun motiv, ba chiar a ajuns și în pragul de a se sinucide doar pentru a pune capăt furtunii interioare pe care o avea.

Nu își putea explica ce se întâmplă, iar cei din jurul ei nici atât, căci din exterior lucrurile arătau foarte bine. Grație medicilor care s-au ocupat de ea, Andreea Marin a reușit să depășească și acest hop din viața ei de un an și jumătate.

Acum este într-o relație cu un bărbat care o face mai fericită ca niciodată, iar depresia e istorie pentru ea.

“După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?! Am luat un medicament care a avut acest efect advers. Da, e adevărat am fost la un pas de a mă sinucide.

Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece? Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?”, a mai povestit vedeta.