Boala de care suferă Antonia. Cum a reacționat Alex Velea când a aflat

de:
04 oct. 2021
Boala de care suferă Antonia. Cum a reacționat Alex Velea când a aflat
Antonia

Alex Velea a cerut-o pe Antonia de soție în acest an. Chiar dacă sunt deja de ani buni împreună, a durat ceva până când artista a reușit să termine cu divorțul de fostul soț italian. Se înțeleg mai bine ca niciodată, însă boala de care suferă Antonia le afectează într-o oarecare măsură relația.

Antonia este mamă a trei copii. Are doi băieți superbi cu Alex Velea și o fetiță, Maya al cărui tatăl este italian. Chiar dacă și-ar mai dori să facă și alți copii, din păcate, starea de sănătate a Antoniei nu le mai permite asta.

Alex Velea a mărturisit că din cauza grupei de sânge pe care o are, artista nu ar mai putea să fie mamă din nou. Ce s-ar întâmpla? Ei bine, artistul spune că cel mic ar avea de suferit, iar riscurile ar fi prea mari, fără a da însă detalii mai multe referitoare la boala de care suferă Antonia.

Chiar și-așa, cei doi se mulțumesc cu trei copii, după cum povestește Alex Velea.

”Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok.”, a mărturisit Alex Velea, în cadrul unei emisiuni tv.

Antonia totuși ar vrea încă un copil

Deși Alex Velea spune că este exclusă complet posibilitatea celui de-al patrulea copil, Antonia mărturisea la un momentdat că ar fi pregătită să devină mamă din nou.

Artista vorbea atunci despre o vizită din Italia, unde a realizat cât de mult a crescut fiica sa. Tot atunci, ea mai povestea că deși nu era pregătită la acel moment să devină mamă din nou, nu exclude posibilitatea într-o altă perioadă a vieții sale.

”Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, mărturisea Antonia în urmă cu ceva timp, pentru Click.ro.