Boala gravă cu care a fost diagnosticat recent Cristi Borcea. Milionarul a vrut să țină ascuns: este foarte trist ce se întâmplă

de:
26 feb. 2023
Boala gravă cu care a fost diagnosticat recent Cristi Borcea. Milionarul a vrut să țină ascuns: este foarte trist ce se întâmplă

Cristi Borcea a stat ani grei în spatele gratiilor și nu va uita această experiență niciodată. Totul era strict, povestește el, iar acea perioadă a lăsat urme chiar și acum.

Pentru Cristi Borcea, anii petrecuți în închisoare au fost cei mai dificili din viața sa. Atunci, afaceristul a realizat cât de importantă este sănătatea, dar și libertatea.

Deși din punct de vedere fizic se simte bine și nu are nimic, iată că pe plan mental, Cristi Borcea recunoaște că lucrurile nu merg chiar atât de bine.

Acesta susține că este nevoit să ia medicamente în fiecare noapte pentru a putea să adoarmă, iar acest lucru se întâmpla și în închisoare, unde era nevoit să împartă o cameră cu alte 11 persoane. Cristi Borcea nu a spus dacă suferă de depresie sau de anxietate, cert este că multe s-au schimbat în viața sa.

”A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți, 5 ani și 6 luni. Asta e. Cea mai de preț este libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg ca fizic, la cap sigur nu am rămas. M-a afectat din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Și acolo aveam voie să le iau, veneau seara, îți dădeau ce pastilă aveai nevoie, era o strictețe mare. Noi stăteam 12 în cameră. Asta e, au fost vremuri grele. Bine că le-am trecut”, a mărturisit afaceristul.

Cristi Borcea, despre experiența din închisoare

De sărbători era singur și plângea foarte mult, însă ce l-a dat peste cap cel mai mult a fost modul în care ceilalți deținuți erau afectați. Dacă el a fost așteptat de frumoasa sa soție, iată că unii au ajuns să rămână fără familie în timp ce își ispășeau pedeapsa.

De asemenea, afaceristul mai povestește și că unele persoane se aflau în imposibilitatea de a reveni în societate după ani întregi de închisoare.

”Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății, în momentul în care 60-70% își distrug familiile acolo. Sunt 4, 5, 6 ani în care unii nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Noi acolo aveam ore speciale de reeducare. În momentul în care nu îi dai timp cu familia, nu o să îl reeduci niciodată”, a mai povestit recent, Cristi Borcea.