Cristi Borcea, înșelat de soție cu cel mai mare rival al său. Totul a fost făcut public! Este umilința anului! Ce spune Valentina Pelinel

21 aug. 2022
Cristi Borcea, înșelat de soție cu cel mai mare rival al său. Totul a fost făcut public! Este umilința anului! Ce spune Valentina Pelinel

Cristi Borcea spunea în urmă ceva timp în cadrul unei emisiuni că el a fost și este practic Dumnezeu pentru toate femeile care au trecut prin viața lui. Acesta consideră că toate l-au iubit enorm și încă îl iubesc. Mai mult, el susține că pentru soțiile lui, foste sau actuala, nu va exista niciodată vreun alt bărbat.

Doar că lucrurile nu stau deloc așa. Așa că milionarul a primit cea mai cruntă lecție de viață și umilința supremă. Acesta a avut o lungă relație cu Alina Vidican, cu care s-a și căsătorit după despărțirea de Mihaela Borcea. Ei au împreună și doi copii, iar fostul patron de la Dinamo era convins că soția lui nu s-ar mai putea uita vreodată la alt bărbat.

Doar că aceasta s-a mutat definitiv în SUA și deja s-a căsătorit cu un alt milionar. Doar că marea umilință abia acum vine. În timpul căsătoriei cu Borcea, se pare că Alina Vidican i-ar fi făcut ochi dulci unui mare rival al soțului său, nimeni altul decât Cristian Boureanu, fostul soț al Valentinei Pelinel.

Întrebat dacă și-a iertat fosta parteneră de viață că l-a înșelat, acesta a răspuns că da. Totul este trecut pentru fostul deputat, însă a ținut să precizeze că și Alina Vidican și-a dorit o relație cu el, însă a refuzat oferta.

Cristian Boureanu îl umilește la maxim pe Cristi Borcea

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu într-un podcastul lui Cătălin Măruţă.

Valentina Pelinel nu a dorit să comenteze afirmațiile. Ea doar s-a mulțumit să spună că are o relație civilizată cu toate fostele soții ale lui Cristi Borcea și asta în special datorită faptului că periodic vin copiii pentru a se reuni toată familia.

Totuși nu trebuie uitat că înainte de divorț, Alina Vidican pornise un adevărat război împotriva Valentinei Pelinel, care și-a început povestea de iubirie cu fostul patron de la Dinamo, când acesta se afla în închisoare.