BRD, mișcarea prin care îngroapă Banca Transilvania. Oferta care va face furori printre clienți. Mulți își vor deschide conturi când vor afla

de:
11 apr. 2023
BRD, mișcarea prin care îngroapă Banca Transilvania. Oferta care va face furori printre clienți. Mulți își vor deschide conturi când vor afla

BRD vine cu o ofertă de nerefuzat. Cei de la Banca Transilvania ori CEC Bank vor fi eclipsați complet de avantajele pe care banca le pune la dispoziția clienților săi.

BRD încurajează o locuință verde. Tocmai din această idee a luat naștere și creditul BRD Habitat Verde. Reprezentanții băncii îi invită pe cei interesați să își construiască o locuință sau să își achiziționeze una nouă să consulte ghidul oficial.

Creditul Habitat Verde oferit de BRD are o dobândă adoptată nevoilor clienților. De asemenea, aceasta poate să fii fixă, variabilă, sau mixtă, în funcție de nevoi.

Clienții care accesează un astfel de credit se bucură și de un cost redus la asigurarea de viață. Și totuși ce este Creditul BRD Habitat Verde? Se acordă în lei pentru maxim 30 de ani.

De asemenea, aceasta poate fi utilizat pentru finanțarea achiziției unor locuințe verzi, certificare de RoGBC. Mai departe clienți au nevoie de un avans de doar 15%. Contează însă și ce alte bunuri mai deține persoana.

Evaluarea imobilului este una gratuită, iar cei intersați să acceseze un astfel de credit nu trebuie decât să meargă pe site-ul oficial al celor de la BRD.

”Dacă locuința pe care dorești să o achiziționezi este o locuință sustenabilă, certificată ca fiind verde de către RoGBC, creditul Habitat Verde te ajută să îți indeplinești planul.

  • Finanțează achiziția unei locuințe verzi certificată de RoGBC (Romanian Green Building Council)
  • Este acordat în lei, pe maxim 30 de ani (360 luni)
  • Poți opta între dobândă fixă sau variabilă pe întreaga perioadă de creditare, sau dobândă fixă în primii 3 sau 8 ani, variabilă ulterior
  • Suma maximă depinde de valoarea proiectului tău
  • Avansul minim este de 15%, dacă ești la achiziția primei tale locuințe, iar dacă deții deja o locuință, avansul minim devine 25%
  • Dacă dispui de un avans de cel puțin 25% beneficiezi de o dobândă preferențială
  • Beneficiezi de evaluarea imobilului gratuită, atunci când evaluarea este efectuată de către un evaluator desemnat de bancă”,  arată reprezentanții băncii.