Ai cont la BRD sau vrei să-ți faci? Banca are o ofertă greu de refuzat acum. Oricine poate profita

31 mart. 2023
Ai cont la BRD sau vrei să-ți faci? Banca are o ofertă greu de refuzat acum. Oricine poate profita

Românii care au cont sau card la BRD trebuie neapărat să știe aceste informații. Banca a venit cu o ofertă greu de refuzat.

Instituția bancară, una dintre cele mai mari de acest fel din țară, cu milioane de clienți, a anunțat o veste interesantă pentru clienții săi.

Banca oferă șansa de a câștiga un autoturism Renault Arkana E-TECH Hybrid și 200 de carduri cadou eMAG în valoare de 300 lei fiecare oricărui client sau non-client care optează pentru un credit de refinanțare BRD Expresso Restart și un card de credit BRD Mastercard.

Pentru a participa la această promoție, persoanele interesate pot vizita site-ul băncii pentru informații detaliate despre cum pot beneficia de această ofertă. Rămâne acum la latitudinea persoanelor fizice să decidă dacă vor să profite de această promoție specială oferită în prezent de bancă, scrie idevice.ro.

Ce spune, mai exact, banca?

”Reia planurile puse-n așteptare cu Creditul BRD Expresso Restart pentru refinanțare. În plus daca îți iei și un Card de Credit BRD Mastercard, intri automat în tragere la sorți pentru unul dintre premiile campaniei: 1x Renault Arkana E-TECH Hybrid, 200x carduri cadou eMAG de 300 de LEI.

Spune-ne ce credit iți dorești! Și alege să îți încasezi venitul în contul de la BRD pentru a beneficia de costuri reduse. Completează datele necesare analizei creditului! Semnează acordul ANAF și alege contul în care vrei să îți transferăm banii”, arată banca.