Cafeaua care previne cancerul! Lidia Fecioru a publicat rețeta: se prepară simplu acasă și este delicioasă

de:
19 aug. 2022
Cafeaua care previne cancerul! Lidia Fecioru a publicat rețeta: se prepară simplu acasă și este delicioasă

Știm foarte bine că fiecare plantă în parte are beneficiile ei, însă știm și cum să le combinăm pentru a avea efectele mult dorite?  Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre cafeaua care poate preveni apariția cancerului.

Chiar și unele dintre cele mai grave boli pot fi prevenite cu un regim alimentar sănătos, dar și cu un complex de plante. Lidia Fecioru ne prezintă cafeaua din rădăcină de păpădie, care are o multitudine de beneficii pe care puțini le știu.

Bionergoterapeutul spune că cafeaua din rădăcină de păpădie este echivalentă ”chimioterapiei naturiste”, așa că un motiv în plus să le adăugăm în rutina noastră zilnică.

Cum se prepară însă acest tip de cafea? Lidia Fecioru ne spune rețeta pas cu pas și trebuie să ținem cont de fiecare lucru pentru ca totul să iasă perfect.

„A fost acel eveniment cu oamenii și preoții care se rugau pentru pornirea ploii. Aceasta este o dovadă că fără Dumnezeu nu se face nimic. Acum, că s-a trecut floare de păpădie, este bine să culegem rădăcina acesteia. Ea are o circumferință cam cât degetul nostru.

O culegem și o tăiem în două bucăți de 2-3 cm. O punem la cuptor și o coacem, fie o lăsăm să se usuce și o măcinăm apoi. Ea devine maronie la culoare. O dăm prin râșnița de făcut cafea și așa facem cafea din rădăcină de păpădie”, a dezvăluit bionergoterapeutul, la Antena 3.

Lidia Fecioru spune că a gustat preparatul și că nu poate fi comparat cu nimic altceva, iar pentru cei care vor un plus de gust, se mai poate adăuga fie lapte de vacă fie lapte de capră. Efectul va fi același, căci cafeaua din rădăcină de păpădie este dușmanul celulelor canceroase.

Lidia Fecioru prezintă cafeaua care distruge celulele canceroase

Mare atenție însă și la cum alegeți rădăcina de păpădie, căci aceasta nu trebuie fi prea tânără pentru a vă bucura de efectele mult dorite, mai spune bionergoterapeutul.

Cafeaua din rădăcină de păpădie este dușmanul cel mai mare al celulelor canceroase. Putem să punem și lapte de vacă sau de capră. Eu am gustat-o și nu există nicio diferență față de ea normală.

Semințele, în general, trebuie lăsate la înmuiat. Ele stau uscate pentru că stau într-o stare de hibernare. Când le pui în apă, începe viața în ele. Să încercați semințe de floarea soarelui crude. Așa încolțite cum sunt, sunt excelente.

Cât despre rădăcina de păpădie, aceasta să fie de doi ani. Să nu fie prea tânără. Trebuie să aibă peste doi ani. Cafeaua din rădăcină de păpădie este echivalenta chimioterapiei naturiste.”, a mai povestit Lidia Fecioru.