Cât costă să bei o cafea la NUBA, locația preferată a vedetelor și a oamenilor cu bani? Prețurile nu sunt atât de mari cum s-ar crede

20 feb. 2023
Cât costă să bei o cafea la NUBA, locația preferată a vedetelor și a oamenilor cu bani? Prețurile nu sunt atât de mari cum s-ar crede

Fenomenul NUBA cuprinde astăzi mai multe locații, în București, dar și la munte sau la mare. Vara se deschide clubul din parcul Herăstrău, care devine neîncăpător în special seara, iar iarna toți oamenii cu bani, dar și vedetele optează pentru o cafea și un prânz la NUBA din zona Gafencu.

NUBA are locații și la mare și la munte, din acest an. Se poate mânca, bea o cafea sau distra și dansa seara pe muzică de club. Inclusiv Simona Halep a fost fotografiată zilele acestea la Nuba Chalet de la Poiana Brașov, care se bucură de un succes maxim.

Cât costă o cafea la NUBA? Ei bine, prețurile sunt destul de mari, însă apropiate și de cele ale unor localuri din București, care nu sunt considerate de fițe.

De exemplu, prețul unui espresso de 25 mil este de 11 lei, în timp ce un Capuccino sau un Caffee Latte costă 16 lei și respectiv 17 lei.

Cât costă un frappe la NUBA?

Freppe-urile sunt destul de scumpe. Costă 33 de lei și pot avea aromă de Snicker, Mars, Oreo sau Rafaello, iar o cicolata caldă mare (350 ml) ajunge la 37 de lei.

Prețurile indicate sunt la NUBA Cafe, însă sunt destul de apropiapte și la celalate locații. În ceea ce privește meniul cu mâncare, se poate spune că prețurile sunt cam cele mai mari din București și se apropie de Isoletta, un restaurant de fițe unde vin doar oameni cu foarte mulți bani.

Și LOFT este foarte popular printre vedete și milionari, însă în ultima perioadă a pierdut destul de mult teren în fața NUBA, cara a devenit un adevărat fenomen.