Cătălin Măruță, îndrăgostit de Iulia Vântur? Dezvăluirea care aruncă-n aer tot showbiz-ul

17 iun. 2022
Cătălin Măruță, îndrăgostit de Iulia Vântur? Dezvăluirea care aruncă-n aer tot showbiz-ul

Iulia Vântur este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta a fost model în adolescență și cu toate că a studiat Dreptul, nu a profesat niciodată. Și asta pentru că a fost cooptată rapid de cei de la PRO TV în echipa lor. Tocmai modul în care arată i-a atras pe cei care manageriau compania la acea vreme.

Iulia Vântur are acum 41 de ani, dar continuă să atragă toate privirile. De zece ani locuiește în India, unde este considerată o super vedetă. Relația ei cu celebrul Salman Khan a propulsat-o în top. Chiar dacă povestea lor de iubire a fost mereu cu suișuri și coborâșuri, aparent cei doi încă formează un cuplu.

Surse din interiorul PRO TV au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că în perioada în care Iulia Vântur prezenta Dansez pentru tine a făcut furori printre colegii săi. Ștefan Bănică ar fi fost fascinat de frumusețea ei, dar și Cătălin Măruță. Unii chiar credeau că prezentatorul ar fi îndrăgostit de ea, însă acesta nu a înșelat-o niciodată pe Andra.

Ce cadou a primit Iulia Vântur de la Cătălin Măruță

În mod cert, orice bărbat ar fi atras de o femeie cum este Iulia Vântur, însă nu mulți au avut acces la sentimentele ei. Totuși vedeta a știut să se facă plăcută și să țină mereu distanța de cei care doreau mai mult decât era cazul de la ea.

De fiecare dată când ajunge în România, ea vine și în emisiunea lui Cătălin Măruță, semn că o simpatie între cei doi există, ce-i drept pare foarte amicală acum. S-a întâmplat și de data aceasta, iar vedeta a fost întâmpinată cu un cadou care a bucurat-o enorm: o roabă plină cu pufuleți, preferații ei.

„Nu cred! Ăsta este cel mai frumos cadou, să știi! Mulțumesc frumos! Fetele, mama, prietenele mele, cine vine la mine, dacă ne întâlnim pe undeva, oriunde în lume, îmi aduc un băgăjel cu tot felul de chestii din astea…”, a replicat Iulia Vântur.