Câte clase are celebrul Cosmin Natanticu, ajuns acum jurat la Splash! Vedete la apă? Drama imensă pe care a trăit-o. Povestea tristă pe care nu a spus-o

de:
20 aug. 2022
Câte clase are celebrul Cosmin Natanticu, ajuns acum jurat la Splash! Vedete la apă? Drama imensă pe care a trăit-o. Povestea tristă pe care nu a spus-o

Cosmin Natanticu se numără printre cei mai apreciați actori din România. Puțini știu însă că dincolo de imaginea hilară pe care o afișează zi de zi, în spate, juratul de la Splash! Vedete la apă ascunde o dramă imensă.

Cosmin Natanticu și-a dat seama destul de târziu ce vrea să facă mai departe. În momentul în care a renunțat la fotbal, acesta a realizat că actoria ar fi cea care l-ar împlini complet.

În perioada în care era în școala gimnazială, acesta a avut-o ca dirigintă pe Cornelia Stănescu, mama actorului Marius Stănescu de la Teatrul Odeon. Ea a fost cea care a observat talentul lui Cosmin Natanticu și l-a întrebat dacă nu cumva vrea să dea la actorie.

De aici a fost un singur pas. Juratul de la Splash! Vedete la apă s-a făcut remarcat iar în perioada 2005-2006 a ajuns să fie coprezentator la ”Surprize, surprize”, ulterior, în 2008, el primind și primul rol într-un film.

”Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”, mărturisea el la un moment dat. Iată că părerea și-a schimbat-o între timp, drept urmare, s-a înscris la UNATC. Timp de trei săptămâni s-a pregătit intens și a reușit să intre al 13-lea la UNATC, cu nota 9,54,  absolvind facultatea în anul 2009.

Cosmin Natanticu și-a pierdut mama

Dincolo de zâmbetul său și de umorul pe care îl are, în spate, Cosmin Natanticu ascunde și o dramă. Juratul de la Splash! Vedete la apă și-a pierdut mama când avea doar 19 ani, însă faptul că a provenit dintr-o familie numeroasă l-a ajutat mult să depășească momentul.

Cosmin Natanticu mai are cinci frați și niciodată nu s-a plictisit. S-au susținut reciproc și au reușit să învețe de la părinții lor să fie uniți, iar asta se întâmplă și acum.

”Am avut o copilărie foarte mişto, mai ales datorită faptului că suntem cinci fraţi. Nu ne-am plictisit niciodată, am învăţat unul de la celălalt, ne-am susţinut şi ne-am iubit aşa cum ne-au învăţat şi educat părinţii: să fim uniţi.

Şi iată că şi acum, chiar dacă fiecare e cu treaba şi familia lui, pe te miri unde prin lume, de două ori pe an ne vedem cu toţii- în vacanţa de vară şi de sărbători. Nu este niciunul dintre ei actor, deşi cred că oricare dintre fraţii mei, dacă şi-ar fi dorit, ar fi putut face meseria asta„, mărturisește actorul.