Ce a pățit Zanni la scurt timp după ce a umilit-o pe Paula Chirilă în direct la Antena 1? Nu i-a venit să creadă că este posibil așa ceva

01 sept. 2022
Ce a pățit Zanni la scurt timp după ce a umilit-o pe Paula Chirilă în direct la Antena 1? Nu i-a venit să creadă că este posibil așa ceva

Zanni este unul dintre artiștii foarte iubiți în România, dar cu un caracter foarte dificil. A fost părăsit de părinți de mic, a crescut într-o casă de copii, iar șansa lui s-a numit Alex Velea. Acesta l-a primit în familia Golden Boy și l-a promovat intens, reușind să-l impună în emisiune ca Chefi la Cuțite sau Survivor România.

Cum era de așteptat, Zanni a fost ofertat de producătorii Antena 1 și pentru Splash! Vedete la apă. Ambițios cum îl știe toată lumea, artistul a vrut să impresioneze cu săriturile sale și să ajungă în marea finală. Doar că declarațiile lui la adresa Paulei Chirilă, care a fost concurentă în aceeași ediție cu el, l-au cam costat.

Paula Chirilă este și angajată a trustului Intact. Ea este colegă cu Dan Capatos la Antena Stars, dar și membră a echipei Splash! Vedete la apă, ocupându-se cu momentele comice ale emisiunii, alături de Romică Țociu.

Zanni, cuvinte umilitoare la adresa Paulei Chirilă

“M-a enervat și Paula. O respect, are o vârstă, dar m-a enervat că și la antrenamente în loc să începem mai repede ea stătea și se fofilea. Paula, ne plictisești!”, a spus Zanni la Antena 1.

Declarația lui nu a rămas fără ecou. Iulia Albu l-a certat imediat, iar asta i-a dat emoții la jurizare. S-a calificat în primii trei, dar a avut concurență serioasă. Dima Trofim și Melina au sărit foarte bine, dar Zanni a fost totuși cel mai bun.

Se aștepta ca nota secretă a Iuliei Albu să fie una mică din cauza declarațiilor sale, dar aceasta i-a dat 10 și l-a lăsat mască. Le-a mulțumit tuturor, iar acum urmează să-l vedem în finala săptămânii.