Ce a spus Theo Rose public despre Simona Halep? Vedeta nu a avut nicio reținere: Aș spune niște lucruri…

21 apr. 2023
Ce a spus Theo Rose public despre Simona Halep? Vedeta nu a avut nicio reținere: Aș spune niște lucruri...

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Recent, ea și-a dat cu părerea despre Simona Halep, sportiva din Constanța care nu mai are nici ea nevoie de nicio prezentare.

Theo Rose a fost prezentă în matinalul moderat de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, acolo unde a făcut o declarație surprinzătoare despre Simona Halep. Viitoarea mămică din showbiz-ul românesc a spus că și-ar dori să fie măcar pentru o zi în pielea tenismenei.

Ba mai mult, a spus despre faimoasa sportivă că este un om cu performață și un om care merită să fie fericit.

„Cred că aș vrea să fiu Simona Halep. E un om cu performanță, e un om care cred că merită să fie fericit și sper că e și dacă aș putea să fiu ea, aș face tot posibilul să fie mai fericită. Cu siguranță, aș fi mult mai puțin convențională decât ea, aș sări, aș spune niște lucruri foarte la modul spontan”, spune Theo Rose despre Simona Halep.

Theo Rose și-ar dori să vadă cum e să fii relevant pentru lume

De asemenea, artista a mai spus că ar reuși să fie și o figură printre tenismenele lumii, adăugând că i-ar plăcea să vadă cum este să fii relevant pentru lume, nu doar pentru țară.

„Probabil aș reuși să fiu o figură și printre tenismenele lumii, dar e bine ea așa cum este, să nu se înțeleagă greșit, doar că mi-ar plăcea să fiu în pielea ei măcar o zi, să văd cum e să fii atât de relevant pentru lume, nu doar pentru țară”, a mai spus Theo Rose despre sportiva din România, în cadrul matinalului anterior menționat, potrivit wowbiz.ro.