Simona Halep se retrage definitiv din tenis? Anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea

19 apr. 2023
Simona Halep se retrage definitiv din tenis? Anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea
Simona Halep Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Simona Halep încă nu a primit un răspuns cu privire la cazul său de dopaj, iar din această cauză sportiva nu știe când va reveni în mod oficial pe terenul de tenis.

Simona Halep nu știe încă momentul în care se va întoarce în mod oficial pe terenul de tenis. Sportiva nu apare pe lista de înscriere a turneului de Masters, care va avea loc la Roma, chiar dacă acesta era unul dintre turneele la care spera să fie pregătită.

Tenismena dorește foarte mult să revină în sportul alb pentru a putea participa la Roland Garros, însă totul este incert încă, având în vedere că nu a primit un răspuns oficial cu privire la dosarul ei de dopaj. Toate jucătoarele din top 70 sunt prezente în acest turneu, mai puțin Simona Halep, din cauza scandalului de dopaj, și Ajla Tomljanovic, din cauza unei accidentări.

Fanii speră ca sportiva să revină pe teren, iar unii chiar au făcut predicții în acest sens. Unul dintre ei chiar a spus, pe rețelele de socializare, că sportiva va reveni pentru Openul Franței de anul acesta, cel care va avea loc în perioada 28 mai – 11 iunie. Același fan spune că Simona Halep va cuceri al doilea titlu la evenimentul din Franța/

Cu cine și-a sărbătorit Simona Halep sărbătorile Pascale?

Până când va primi o decizie oficială cu privire la dosarul de dopaj, Simona Halep și-a petrecut și ea Paștele, de această dată în familie. Sportiva a publicat pe Instagram o imagine în care apare alături de cumnata sa și de fiica acesteia la masa de Paște.

Înainte de sărbătorile Pascale, tenismena s-a antrenat o perioadă, în așteptarea unei decizii de la Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis.