Ce au ajuns să facă Smiley și Gina Pistol pentru bani. E prea de tot. Nu mai au nicio limită

29 apr. 2023
Ce au ajuns să facă Smiley și Gina Pistol pentru bani. E prea de tot. Nu mai au nicio limită

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu sudat de câțiva ani buni. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Josephine, care recent a împlinit doi ani. Deși ei susțin că nu vor să-i arate chipul micuței, sub pretextul că va alege ea momentul în care se va arăta publicului, Gina Pistol postează foarte multe fotografii cu aceasta, care în realitatea sub reclame extrem de bine plătite la diferire produse.

Sursele VoxBiz.ro au dezvăluit că doar pentru o fotografie și un text, Pampers i-ar fi plătit Ginei Pistol peste 2.000 de euro. Iar lucrurile nu se opresc aici. Fosta prezentatoare Chefi la Cuțite are multe campanii în care o folosește pe micuța Josephine, iar fanii au acuzat-o că în realitate ea și Smiley așteaptă bani de la o televiziune sau revistă pentru a-i face și chipul public.

În urmă cu doar patru zile, Gina Pistol a debutat și în muzică. A fost urcat pe Youtube un clip în care ea cântă la Sala Palatului împreună cu iubitul ei, iar ulterior aceștia au mai postat un filmuleț în care anunță că se căsătoresc.

Ce vor să facă Smiley și Gina Pistol din propria nuntă

La cum arată lucrurile, nunta celor doi se vrea a fi o fabrică de bani pentru că totul pare un eveniment de tip PR. Aceleași surse au dezvăluit că Smiley și Gina Pistol nu vor să achite niciun ban pentru eveniment, fiind convinși că firmele vor da năvală pentru bartere.

Așa că din acest show ar urma să iasă foarte mulți bani, mai ales că deja au început mesajele de tip PR legate de nuntă. Îninate de a fi cu Gina Pistol, Smiley era mult mai discret cu viața privată, acum pare că face absolut totul pentru spectacol și bani, iar povestea dintre el și viitoarea soție pare mai degrabă regizată.