Ce avere imensă au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce plan are impresara

12 oct. 2021
Ce avere imensă au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce plan are impresara
Anamaria Prodan și Laurentiu

Laurențiu Reghecampf a depus deja actele de divorț, deci orice șansă de împăcare între el și Anamaria Prodan nu mai există. Ca să nu mai vorbim de faptul că presupusa iubită a antrenorului, Corina Bilcon ar fi și însărcinată în trei luni.

Odată cu divorțul urmează și partajul, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au de împărțit o avere care întrece așteptările oricui. Ambii au adus venituri colosale în familie, au mai multe proprietăți și să nu uităm nici de bunurile materiale.

Anamaria Prodan mărturisea la un momentdat că propria ei avere se ridică la 100 de milioane și că i-ar ajunge să trăiască 20 de vieți, așa că teoretic, dacă Reghecampf nu i-ar lăsa nimic, impresara ar putea trăi liniștită în lux.

”Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane. Eu, fără banii lui Reghecampf şi banii de la mama, eu singură aş putea trăi din 10 milioane de euro”, mărturisea impresara.

Ce avere împart Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Fanatik.ro a realizat la un momendat o analiză a câștigurilor din familia Reghecampf, iar la acel moment se estima că este vorba de aproximativ 25 de milioane de euro.

Să nu uităm că Laurenţiu Reghecampf a câştigat sume importante ca jucător în fotbalul din Germania, dar şi ca antrenor. Cele mai mari venituri ca antrenor le-a avut în fotbalul arab, unde a lucrat în ultimii ani. Anamaria Prodan a mai câștigat și ea sume frumușele din impresariat, deci e posibil ca averea lor să fi crescut și mai mult.

La capitolul imobiliare nu se știe exact câte proprietăți dețin cei doi, cert este că familia Reghecampf are un apartament în centrul Dubaiului, dar și o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Proprietatea ar fi fost cumpărată în 2016 și ar valora un milion de dolari.

Corina Bilcon nu va primi nimic

Să nu uităm nici de inelul de logodnă dăruit de Laurențiu Reghecampf care valorează cât patru apartament: 250.000 de euro. Impresara deține și haine și accesorii de firmă care pornesc de la 7.000 de euro, așa că, e destul de clar ce avere uluitoare este la mijloc.

Totuși, chiar dacă va divorța, Anamaria Prodan e pregătită să nu o lase pe Corina Bilcon să se bucure de munca ei. Potrivit showblitz.ro, impresara nu își dorește ca noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, care i-ar putea deveni și soție să se bucure de luxul pe care l-a avut și ea.