Ce diferență imensă de vârstă este între Irina Fodor și Răzvan Fodor? Ce job surprinzător avea ea la acel moment

13 nov. 2022
Ce diferență imensă de vârstă este între Irina Fodor și Răzvan Fodor? Ce job surprinzător avea ea la acel moment

Irina Fodor are o căsnicie fericită alături de Răzvan Fodor. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu ceva timp și de atunci și-au format propria familie.

Irina Fodor și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de peste zece ani și se înțeleg și acum la fel de bine. Înainte de a forma o căsnicie, cei doi au avut și o relație de trei ani. Irina Fodor și Răzvan Fodor s-au întâlnit pe vremea când aceasta era studentă și făcea figurație la Buftea.

Cu toate că între cei doi există o diferență de vârstă destul de mare, acest lucru nu-i deranjează deloc pe ei. Prezentatoare TV are 34 de ani, în timp ce Răzvan Fodor are 46 de ani.

Diferența de vârstă dintre ei doi este de 13 ani, însă acest lucru nu i-a deranjat deloc. Irina Fodor și soțul ei au avut o cununie civilă extrem de diferită. Ea a purtat o rochie de vară lejeră, iar el a mers îmbrăcat în bermude și cămașă.

„Eu am ales să mă căsătoresc îmbrăcat cât mai lejer, în bermude și cămașa, Irina s-a gândit ceva mai mult dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se afla acolo, la starea civilă, în rochița ei pastelata și diafană”, spunea Răzvan Fodor la acea vreme.

Irina Fodor are probleme de sănătate după sarcină

Irina Fodor și Răzvan Fodor au și o fiică pe nume Diana, care s-a născut atunci când prezentatoarea TV avea 22 de ani. După această sarcină, prezentatoarea TV s-a ales cu anumite probleme de sănătate.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina și de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou și nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, și-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să își aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Țeapă! Cel mai mișto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiți să …»”, spunea aceasta.