Cea mai bună mămăligă din lume. Ingredientul care trebuie pus în loc de apă. Rețeta marilor bucătari

03 feb. 2023
Cea mai bună mămăligă din lume. Ingredientul care trebuie pus în loc de apă. Rețeta marilor bucătari

Cea mai bună mămăligă din lume. Preparatul este unul extrem de ușor de făcut, iar mulți români îl preferă în loc de pâine. Totuși, pentru a ieși delicioasă, este important să adaugi un ingredient la care nu te așteptai.

Mămăliga este un preparat îndrăgit de majoritatea românilor. Fie că este moale sau tare, aceasta se află pe masa românilor. Totuși, bucătarii au schimbat puțin rețeta inițială și au decis să adauge un ingredient la care nu mulți se așteptau.

Bucătarii au încercat diverse combinații și ingrediente pentru a descoperi noi gusturi, așa că au încercat și fierberea în lapte și au fostă surprinși plăcut.

Motivul pentru care trebuie să pui lapte în mămăliga

Așadar, bucătarii au descoperit că fiertul mălaiului în lapte va da o textură mai fină și un gust mai bun mămăligii. De asemenea, unii bucătari au decis să adauge și un sfert de pachet de unt pentru ca preparatul să fie mai cremos. Unii dintre ei adaugă chiar și puțin parmezan.

Există, de asemenea, și bucătari care preferă să pună bucățele de bacon în interiorul preparatului.

Schimbări există și în ceea ce privește modul de a servi mămăliga. Dacă până acum aceasta era servită normal, unii bucătari preferă să pună preparatul în diverse forme pentru ca oaspeții să o poată consuma mult mai ușor, scrie playtech.ro.