Ceaiul care te ajută cel mai mult să slăbești. Scoate și zahărul din sânge. Lidia Fecioru a spus cum se prepară corect

22 sept. 2022
Ceaiul care te ajută cel mai mult să slăbești. Scoate și zahărul din sânge. Lidia Fecioru a spus cum se prepară corect
Ceai pentru imunitate cu busuioc

Ceaiul care te ajută cel mai mult să slăbești. Lidia Fecioru a dezvăluit un nou secret pentru cei care ar dori să mai dea jos din kilogramele acumulate. Bioenergoterapeutul a venit cu o modalitate extrem de simplă – ceaiul.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat că exist un ceai care are mai multe efecte benefice asupra organismului, acesta fiind ceaiul de usturoi.

„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme.

Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi”, spune bioenergoterapeutul.

Ceaiul de usturoi se mai poate bea sub o formă

Lidia Fecioru a mai explicat că ceaiul acesta se mai poate bea și sub altă formă, subliniind că avem nevoie de trei căței de usturoi, trei pahare cu apă, sucul de la o lămâie și miere.

„Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte”, a mai spus Lidia Fecioru cu privire la ceaiul de usturoi.