CEC Bank îți dă bani dacă faci acest lucru fie că ești client sau nu! Este o ofertă greu de refuzat mai ales pentru cei care au deja conturi

de:
09 mai 2023
CEC Bank îți dă bani dacă faci acest lucru fie că ești client sau nu! Este o ofertă greu de refuzat mai ales pentru cei care au deja conturi

CEC Bank le oferă bani clienților. Da, este adevărat. Iar de această ofertă pot beneficia cei care vor să pună bani deoparte, iar mai apoi să primească o sumă mai mare.

Dacă ai în plan să îți deschizi un depozit la termen în lei, CEC Bank vine cu o ofertă avantajoasă. Este clar că pentru unele persoane economiile sunt dificil de făcut.

Totuși, banca le oferă posibilitatea acestora de a-ți transforma visurile în realitate. CEC Bank vine cu dobânzi atractive pentru depozite, care încep de la 8%, în funcție de depozitul ales.

”Să faci economii poate fi dificil, dar gândește-te la beneficiile pe viitor: cu depozitul la termen în lei, ai o bază financiară solidă care să-ți ofere libertatea de a-ți transforma visurile în realitate, fie că este vorba de un nou hobby, de cumpărarea unei locuințe sau de începerea unei afaceri. ​

Pune bani de-o parte pentru planurile tale importante: avansul la casă, renovarea locuinței, achiziția unui laptop mai bun. Sau pur și simplu, pentru a avea o rezervă pentru vremuri grele. La CEC Bank, te ajutăm cu dobânzi atractive la depozite”, se artă în oferta celor de la CEC Bank pentru clienții lor.

CEC Bank oferă o dobândă de 8,20% pentru aceste depozite

Astfel, CEC Bank oferă 8,20 % dobândă anuală la depozitul în lei online pe 1 an și 8,70% la cel pe 3 ani constituit online. Iar pentru cei care vor să își facă un astfel de depozit pentru 6 luni, dobânda este de 7,20%, în timp ce pentru 3 luni este de 6,70%, conform anunțului făcut de bancă.

Mai mult de atât, banii clienților sunt în siguranță, iar depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate prin lege, de FGDB.

Mai departe, clienții care își deschid un astfel de depozit pot să economisească bani oricând și oriunde, doar prin Internet și Mobile Banking poți economisi oricând și de oriunde.