Cel mai amuzant film românesc de pe Netflix. Nu te mai oprești din râs. A întrecut Teambuilding

de:
13 apr. 2023
Cel mai amuzant film românesc de pe Netflix. Nu te mai oprești din râs. A întrecut Teambuilding

Cel mai amuzant film românesc de pe Netflix încă stârnește hohote în rândul abonaților, deși au trecut ani buni de la lansare. Unii nu îl pot compara nici măcar cu Teambuilding.

Pe Netflix au început să apară de ani buni și diferite producții românești. Unele dintre ele au surprins chiar și publicul străin. De la documentare până la drame, comedii și nu numai.

Un film însă i-a făcut pe mulți să râdă fără oprire și i-a trimis cu gândul la faimosul serial Inimă de Țigan, mai exact la personajul State Potcovaru.

Filmul de pe Netflix a fost lansat în 2017 și se numește Ghinionistul. Personajul principal este chiar actorul care l-a jucat pe State Potcovaru. 90 de minute ține pelicula, dar sunt suficiente cât să nu te mai oprești din râs.

Care e postea filmului? Acesta are la bază ideea conform căreia românii au mereu impresia că tot ce se întâmplă lor rău în viața lor este din cauza ghinionului. Unul care îi lovește de fiecare dată.

Filmul de pe Netflix care te face să râzi fără oprire

Actorul principal este convins și el de același lucru, iar de aici, o întreagă aventură începe. Iura Luncașu, regizorul acestui film de comedie disponibil pe Netflix spunae că a încercat să aducă ceva nou publicului.

A avut încredere în această producție și se par că rezultatul l-a întrecut pe el așteptat din câte arată cifrele de pe Netflix. Drept urmare, filmul merită văzut măcar odată.

„Am aşteptări mari pentru că am o dorinţă uriaşă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulţi oameni în sala de cinema.

Aşa că am mizat pe comedie şi sper că cel puţin din perspectiva genului, a scenariului şi nu în ultimul rând a distribuţiei, să convingă publicul românesc că cel mai bine ne pricepem să râdem. Autorităţile locale şi comunitatea de business au făcut totul ca acest film să iasă aşa cum ne-am dorit”, a spus regizorul, conform Tv Mania.