Dacă vrei să deguști o adevărată delicatesă, pieptul de pui la cuptor cu usturoi este alegerea corectă. Rețeta este extrem de simplă, e gata în doar jumătate de oră, iar gustul este cu adevărat deosebit.
Pentru a prepara această rețetă asgiură-te că ai pe masa de bucătărie piept de pui proaspăt. Acest preparat se poate servi alături de o garnitură de legume. Combinația e absolut delicioasă.
Primul pas este pregătirea pieptului de pui. Acesta se taie în felii subțiri și se spală bine. Feliile rezultate se usucă cu prosoape de bucătărie și se așează într-o tavă, pe o foaie de copt.
Mare atenție, pieptul de pui trebuie uns pe ambele părți cu ulei de măsline, iar amestecul de condimente trebuie presărat după, pe ambele părți.
Se lasă puiul la cuptor timp de 20 de minute la temperatura de 200 de grade. La 10 minute, pieptul de pui trebuie întors pe cealaltă parte pentru a se face uniform.
Scoate puiul după 20 de minute și lasă-l puțin la răcit, după doar câteva minute, va fi extrem de delicios.