Chef Florin Dumitrescu, înlocuit definitiv la Chefi la Cuțite chiar de azi? Ce rol va avea Liviu Vârciu. Decizii neașteptate ale șefilor Antena 1

18 apr. 2023
Chef Florin Dumitrescu, înlocuit definitiv la Chefi la Cuțite chiar de azi? Ce rol va avea Liviu Vârciu. Decizii neașteptate ale șefilor Antena 1

Chefi la Cuțite a ajuns la sezonul cu numărul 11 și pare a fi cel mai de succes dintre toate, ținând cont că este lider absolut de audiență încă de la primul episod. Gina Pistol va fi prezentatoare a show-ului pentru ultima dată, iar locul ei va luat de Irina Fodor, care deja filmează pentru sezonul 12.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu continuă să fie jurați ai emisiunii, însă din această ediție în lupta pentru amulete li se mai adaugă un al patru-lea bucătar, de fiecare dată altul. Mulți fani s-au gândit că producătorii pregătesc înlocuirea unuia dintre titurlari.

Ținând cont că în acest sezon chef Florin Dumitrescu va câștiga cele mai puține amulete, s-a luat în calcul ca acesta să fie pus pe pauză o perioadă. Însă cu siguranță nu pentru sezonul 12 pentru că acolo este din nou în prim plan.

Chefi la Cuțite peste Survivor România. Ce se va întâmpla în seara aceasta la Antena 1

În seara aceasta, degustătorul de la amuletă este Liviu Vârciu, iar în ringul preselecțiilor vor intra mai multe nume celebre. Campioanele olimpice Diana Bulimar și Larisa Iordache vin la Chefi la cuțite pentru a le pregăti juraților niște farfurii sănătoase și apetisante la cină.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:27 – 23:30, a zecea ediție Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile, devansând Survivor România, spre disperarea celor de la PRO TV. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8 puncte de rating și o cotă de piață de 23.6%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.1 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.3 puncte de rating și 17.1% cotă de piață. În minutul de aur 21:51, emisiunea a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori.

Competiția continuă în seara aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu concurând cu un Chef ce are un renume de temut: Henrik Sebok a fost, de-a lungul sezoanelor show-ului culinar, un degustător extrem de critic al preparatelor celor 3 Chefi. Acum va trăi și el emoțiile degustării de partea cealaltă a baricadei, așteptând verdictul invitatului la degustare, Liviu Vârciu.

În arena preselecțiilor acțiunea va fi la fel de intensă, printre competitorii dornici să-i cucerească pe Chefi numărându-se artiștii Lino Golden și Aza, dar și campioanele olimpice Diana Bulimar și Larisa Iordache, care vin la show-ul culinar pentru a le pregăti Chef-ilor un preparat sănătos, potrivit pentru meniul unui sportiv de performanță.

Un alt moment memorabil este vizita unui artist cofetar de renume mondial: Tuba Geçkil vine din Turcia și este cea care a inițiat conceptul de torturi hiperrealiste în lume, câștigând numeroase premii importante în domeniu.