Cine este de fapt Victor Vrînceanu, noul iubit al celebrei Andreea Antonescu. Detalii secrete ies la iveală. Vedeta este deja însărcinată cu

15 aug. 2022
Cine este de fapt Victor Vrînceanu, noul iubit al celebrei Andreea Antonescu. Detalii secrete ies la iveală. Vedeta este deja însărcinată cu

Andreea Antonescu a făcut public în sfârșit numele iubitului său, cu care este și însărcinată. VoxBiz.ro v-a anunțat în exclusivitate despre această poveste de iubire, ținută secretă, încă de acum mai bine de o lună. Artista le-a mărturisit fanilor că este extrem de fericită și că trăiește o adevărată minune.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Victor Vrînceanu este așadar noul iubit al Andreei Antonescu. Acesta este de profesie jurnalist și are 34 de ani. El a terminat studiile la Facultatea Româno-Americană, iar apoi a mai absolvit cursuri și la Universitatea de Jurnalism.

Primul său job a fost într-o corporație, la Genpact, abia apoi reușind să-și găsească loc ca stagiar într-o redacție. Iar din acel moment a rămas în zona mass media. Timp de șapte ani a lucrat la Gazeta Sporturilor, iar apoi s-a angajat la ProSport.

Cine este cu adevărat Victor Vrînceanu, noul iubit al Andreei Antonescu

După ce publicația a fost vândută către Radu Budeanu, patronul CanCan a început și ascensiunea lui Victor Vrînceanu. Deși acesta avea experiență doar pe zona de sport, în cele din urmă a fost numit redactor șef la renumita publicație tabloidă. Trebuie menționat totuși că deciziile sunt luate în continuare de Adrian Artene, directorul întregului grup și adevăratul șef al CanCan.

Pe Andreea Antonescu a cunsocut-o datorită noului său job. Deși puțini au dat șanse relației lor, iată că în cele din urmă lucrurile s-au legat și în câteva luni cei doi vor deveni părinți.

Artista mai are o fetiță, în vârstă de 11 ani, pe Siena. Vedeta s-a despărțit de soțul său, Traian Spak în urmă cu mai bine de doi ani. dar în acte nu este divorțată oficial. Bărbatul locuiește în SUA și se pare că până acum nu au reușit să găsească timp pentru a regla această situație, chiar dacă totul este deja stabilit amiabil între ei.