Cine este iubitul simpaticei Patrizia Paglieri de la Asia Express? Cu câți ani este mai tânăr decât ea

de:
19 oct. 2021
Cine este iubitul simpaticei Patrizia Paglieri de la Asia Express? Cu câți ani este mai tânăr decât ea

Patrizia Paglieri este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Asia Express, însă puțini știu detalii despre viața ei amoroasă. Aceasta are un iubit alături de care formează un cuplu de câțiva ani.

Concurenta de la Asia Express are 55 de ani, iar asta nu a împiedicat-o să își refacă viața. Patrizia Paglieri formează un cuplu cu un bărbat care este cu doi ani mai tânăr decât el, ba chiar a oferit și detalii despre relația sa.

Iubitul Patriziei Paglieri nu locuiește în România, ci în Sicilia. Cei doi formează un cuplu de patru ani, iar concurenta de la Asia Express face naveta între România și Italia pentru a-l vedea pe partenerul ei.

Din păcate pentru cei doi, pandemia le-a cam stricat planurile, căci din cauza restricțiilor cei doi nu s-au putut vedea o bună perioadă de timp. Ochii care nu se văd nu se uită, asta poate fi descrierea perfectă pentru relația Patriziei Paglieri.

Cu ce se ocupă iubitul Patriziei Paglieri

Fosta concurentă de la Master Chef spune că nu se simte deranjată nici de faptul că iubitul ei este mai mic, ci contează doar modul în care se înțeleg.

”Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu.

Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a mărturisit Patrizia Paglieri pentru click.ro.

Mutarea în România a fost dificilă

Pentru concurenta de la Asia Express mutarea în România a fost unul dintre cele mai dificle lucruri pe care le-a făcut vreodată. Ea a trăit în Italia și a ajuns în România în 1993.

Până a învățat limba și până s-a acomodat a durat ceva timp, însă activitatea a ținut-o pe picioare în toată această perioadă. Ba mai mult de atât, acum Patrizia Paglieri nici măcar nu mai ia în calcul să revină în Italia.

”Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam.

Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”, povestea Patrizia Paglieri pentru restograf.ro, anul trecut.