Drama inimaginabilă a lui Francesco Paglieri de la Asia Express. Fiul Patriziei Paglieri ascunde un trecut dureros

de:
12 oct. 2021
Drama inimaginabilă a lui Francesco Paglieri de la Asia Express. Fiul Patriziei Paglieri ascunde un trecut dureros

Francesco Paglieri și Patrizia au acceptat provocarea Asia Express și nu se dau înlături de la nimic. Cei doi își doresc să plece acasă cu premiul cel mare și luptă din răspunteri, uniți.

Dacă pe mama sa, Patricia Paglieri o cunoaștem deja, câți dintre voi știți câte ceva despre Francesco Paglieri? Concurentul de la Asia Express ascunde în spate o dramă inimaginabilă.

Francesco Paglieri este un fan înrăit al sporturilor. A practicat polo timp de 8 ani, de la 10 la 18 ani, iar apoi a dorit să încerce mai multe sporturi. Acum, concurentul de la Asia Express face doar fitness, mergând period la sală pentru a se menține în formă, iar uneori mai și aleragă.

Ca să nu mai vorbim de faptul că în restul timpului, tânărul are grijă să o ajute cât poate pe mama sa. El se ocupă de serviciul de livrare al preparatelor mamei sale, iar când Patrizia Paglieri este la un show, el este mereu alături de ea, ajutând-o cu tot ce poate.

Ce dramă ascunde Francesco Paglieri de la Asia Express

Dincolo de bucuria pe care o afișează și entuziasmul său, Francesco Paglieri a trăit o dramă inimaginabilă. La un momendat, Patrizia, mama sa a mărturisit că a trebuit să-și mintă copilul pentru a nu-l face să sufere mai mult.

Cu alte cuvinte, o bună parte din copilărie, Francesco Paglieri a știut că tatăl său este mort. Mama sa a decis să facă asta pentru a evita să răspundă ce relație a avut cu cel care i-a dat viață lui Francesco, asta în condițiile în care cei doi au divorțat când băiatul avea doar un an de zile, iar ea s-a ocupat de creșterea lui în totalitate.

Adevărul l-a aflat de abia la 14 ani. Bruneta de la Asia Express a decis că nu mai vrea să își mintă fiul și să evite alte întrebări, așa că i-a recunoscut că tatăl său trăiește.

Chiar și ala, relația cu fiul ei nu s-a schimbat deloc, căci cei doi se completează unul pe altul și se înțeleg perfect.