Cine este noul iubit al frumoasei Lidia Buble! Tatăl său va fi extrem de supărat când va afla. Artista a vrut să țină totul secret

20 apr. 2023
Cine este noul iubit al frumoasei Lidia Buble! Tatăl său va fi extrem de supărat când va afla. Artista a vrut să țină totul secret

Lidia Buble va împlini pe 9 iunie 30 de ani, iar marele ei vis este să se căsătorească și să aibă copii. De altfel și când a fost concurentă la Asia Express, anul trecut, aceasta a plecat după ea cu rochia de mireasă sperând să atragă iubirea adevărată în viața ei. De când s-a despărțit de Răzvan Simion, artista nu a mai reușit să rămână într-o relație de lungă durată.

Până acum, când se pare că și-a găsit jumătatea. Deși nu a recunoscut niciodată oficial, imaginile surprinse de paparazzii SpyNews arată că aceasta are un iubit stabil în această perioadă. Este vorba despre omul de afaceri Horațiu Nicolau, fostul patron TelesSport.

Deși acesta are peste 60 de ani și a mai fost căsătorit, deci este departe de ceea ce-și dorea tatăl Lidiei Buble pentru ea, în momentul de față vedeta nu mai iese cu niciun alt bărbat și din postările sale pare a fi extrem de fericită.

Lidia Buble, probleme cu părinții din cauza iubitului care are vârsta tatălui

Diferența de vârstă dintre Lidia Buble și Horațiu Nicolau este de aproape 60 de ani, dar asta nu afectează deloc relația. Cel puțin nu pentru moment. Vedeta a încercat să țină ascuns totul, dar jurnaliștii de la SpyNews spun că aceasta deja s-ar fi mutat cu iubitul ei.

În mod cert părinții Lidiei Buble nu sunt deloc de acord cu această relație, mai ales tatăl său care este pastor și care nu susține relațiile de acest tip. Tocmai de aceea, artista merge singură acasă de fiecare dată pentru a fi alături de familia ei.

Așdar Horațiu Nicoalu este iubitul Lidiei Buble, iar acum nu mai există îndoială. Până acum au tot existat zvonuri, dar fotografiile cu cei doi sărutându-se confirmă toate speculațiile.