Cine sunt cei doi iubiți super celebri pe care i-a avut Bia Khalifa, noua vedetă PRO TV, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici? Ea are doar opt clase

de:
10 aug. 2022
Cine sunt cei doi iubiți super celebri pe care i-a avut Bia Khalifa, noua vedetă PRO TV, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici? Ea are doar opt clase

Una dintre concurentele care s-a făcut deja remarcată la Sunt celebru, scoate-mă de aici este chiar Bia Khalifa. Tânăra are doar opt clase, câștigă bani din platforma Only Fans și nu se plânge deloc.

Deja a câștigat antipatia colegilor săi după ce s-a dezbrăcat în totalitate în timpul filmărilor, lucru pentru care a fost aspru criticată, însă asta nu pare deloc să o afecteze pe Bia Khalifa.

Ce ne-a atras însă atenția au fost cei doi bărbați super celebri care i-au fost iubiți. Puțini știu, dar Bia Khalifa a format un cuplu ci Sișu. Chiar ea a recunoscut la un moment dat că cei doi aveau ceva unic.

Pe când formau un cuplu, concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici povestea că cei doi au o limită de distanță, însă se simte iubită.

Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică.

Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând. Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”, mărturisea Bia Khalifa pentru cancan.ro, cu ceva timp înainte ca cei doi să se despartă subit.

Bia Khalifa s-a iubit cu Dani Mocanu

Un alt bărbat celebru din viața controversatei Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost manelistul Dani Mocanu. Cei doi nu au apucat să locuiască împreună, însă petreceau destul de mult timp împreună.

Relația s-a oprit în momentul în care manelistul i-a făcut o propunere cât se poate de indecentă.

”Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, spunea Bianca în urmă cu ceva timp la Antena 1.