Cine va fi primul eliminat de la Survivor România 2023? Gheboasă, Maria Constantin sau DOC? Surpriza este imensă

11 ian. 2023
Cine va fi primul eliminat de la Survivor România 2023? Gheboasă, Maria Constantin sau DOC? Surpriza este imensă

Survivor România a început în forță, ca lider de audiență. Publicul a așteptat cu sufletul la gură debutul noului sezon, dar pare că povestea din ediția trecută se repetă și acum. Faimoșii au pierdut primele două jocuri și deja unul dintre ei va pleca acasă. Gheboasă, Maria Constantin și DOC au fost nominalizați.

Cine va fi așadar primul eliminat de la Survivor România 2023? La cum arată situația în momentul de față, probabil Gheboasă va fi cel care va pleca acasă foarte rapid. Deși s-a mizat mult pe el și se spera că va fi un nou Zanni, acesta a cedat psihic încă din prima zi petrecută în junglă.

El și-a rugat colegii să-l voteze, nu s-a luptat deloc la proba individuală pentru imunitate, iar în Consiliul pentru eliminare și-a rugat fanii să-l ajute să revină acasă și să nu trimită niciun SMS pentru el.

Cine va fi primul eliminat de la Survivor România

De cealaltă parte, Maria Constantin și DOC și-au arătat intenția de a rămâne în competiție și ambii au mult potențial pentru a produce audiență pentru PRO TV. Dacă ar rămâne Gheboasă, ar fi probabil o pierdere pentru televiziune pentru că acesta ar abandona show-ul și cum vedetele sunt greu de convins să accepte provocarea Survivor, nu ar fi deloc oportun să se procedeze așa.

Deci zarurile par a fi deja aruncate, iar primul care va zbura înapoi spre România va fi Gheboasă, care deși a promis multe și se vedea în finală, a cedat imediat.