Clasament Survivor România 2023 actualizat. Alin Chirilă, pe locul 1 în top. Pe ce poziții se află Carmen Grebenișan și Remus Boroiu

05 apr. 2023
Clasament Survivor România 2023 actualizat. Alin Chirilă, pe locul 1 în top. Pe ce poziții se află Carmen Grebenișan și Remus Boroiu

Clasament Survivor România 2023 actualizat. Au mai rămas doar 13 concurenți în cel mai dur reality show, difuzat pe PRO TV. În seara aceasta, un Faimos va pleca acasă. Carmen Grebenișan și Remus Boroiu au fost propuși spre eliminare, unul ca urmare a votului colectiv, iar celălalt a fost numit de Dan Ursa, purtătorul de colan.

În momentul de față, cel mai bun concurent de la Survivor România este Alin Chirilă, dacă analizăm procentajele, dar foarte aproape de el, pe locurile 2 și 3 sunt Războinicii Dan Ursa și Alexandra Porkolab.

Cea mai bună Faimoasă rămasă în joc este chiar nominalizata Carmen Grebenișan. Aceasta este foarte iubită de public și în mod normal ar trebui să fie cea salvată de la eliminare. Remus Boroiu, în schimb, face mai mult show pentru că este permanent în conflict cu cineva.

Doar producătorii l-ar putea menține în competiție, în niciun caz telespectatorii, dacă analizăm postările de pe rețelele de socializare. Ștefania Stănilă este și ea o concurentă foarte bună. Are cele mai multe trasee din toată competiția și se află pe locul 3 ca număr de victorii.

Cel mai slab concurent rămas la Survivor România, în momentul de față este Kamara. El are un procent de doar 32,8%, dar la jocurile individuale s-a descurcat destul de bine și nu a primit nominalizări.

Clasament Survivor România 2023 actualizat