CRBL distruge PRO TV! Cine va câștiga Survivor România 2023. Informații secrete au fost făcute publice

05 apr. 2023
CRBL distruge PRO TV! Cine va câștiga Survivor România 2023. Informații secrete au fost făcute publice

CRBL a colaborat mult timp cu Antena 1 și chiar a câștigat reality show-ul Asia Express împreună cu prietenul său de atunci, Oase. Ulterior cei doi s-au certat și artistul a închis orice fel de contract cu trustul Intact. A fost atât de supărat încât s-a mutat cu totul în Spania, împreună cu soția sa, Elena și fiica lor.

Survivor România 2022 a fost un nou început pentru CRBL. Acesta și-a dorit foarte mult să ajungă în finală și a fost extrem de mâhnit când Daniel Pavel l-a informat în cadrul unui consiliu că trebuie să părăsească show-ul din cauza problemelor medicale. Deși a sperat să primească un alt contract de la PRO TV, iată că oferta a venit tot de la Antena 1.

Acum CRBL face echipă cu Radu Țibulcă, fostă vedetă Kanal D pentru emisiunea Te cunosc de undeva, care a debutat deja ca lider de audiență. Așa cum îl știe publicul, extrem de asumat, artistul nu a ezitat să răspundă și la întrebările legate de actualul sezon Survivor România.

Acesta a făcut publice și câteva informații secrete. Mai exact, el a dezvăluit că Faimoșii și Războincii au primit mai multă mâncare plus saci de dormit, adică mult mai mult confort decât au avut cei din ediția lui.

Cine va câștiga Survivor România 2023

”E interesant. Sunt două aspecte, zic eu, foarte interesante. Le-au dat mai multă mâncare decât în sezonul nostru și au avut saci de dormit. Sunt lucruri importante și fac mare diferență psihică. Mă uit la tot ce înseamnă Survivor pentru că îmi plac jocurile”, a declarat CRBL pentru FANATIK.RO.

Cine va câștiga Survivor România 2023. Greu de spus. Fostul Faimos spune că nu are pe cine să voteze, dar că speră ca Remus Boroiu să fie trimis acasă pentru că are un caracter foarte urât. La fete, Carmen Grebenișan și Bianca Patrichi sunt preferatele lui.

”Mi-a plăcut foarte mult de DOC, dar mă bucură că a ieșit. Nu mai putea. Nici nu mai avea cu cine… Bine că a ieșit.

După ce DOC a fost eliminat, spune CRBL, savoarea show-ului de supraviețuire a scăzut. ”Ca să fiu sincer, nu mai empatizez cu vreun concurent. Dacă ar fi să trimit un vot mi-ar fi foarte greu. Sunt atât de dezbinați, de nu îmi pot da seama.

Nu am pentru cine să votez… Nu e niciun caracter destul de echilibrat. Nici DOC nu era foarte echilibrat… Oricum nu îl vedeam în finală. La cum a început, avea șanse. Dar la cum s-a transformat din cauza condițiilor nu l-am mai văzut în finală”, a mai spus CRBL pentru FANATIK.

Din punct de vedere sportiv, cele mai multe șanse la câștigarea trofeului le are Alin Chirilă. Războincul are cel mai bun procentaj și rar îl învinge vreun alt concurent. Însă așa cum s-a demonstrat până acum, trofeul Survivor România nu prea ajunge la cei care aduc cele mai multe puncte în competiție.