Cu cine a vrut Răzvan Fodor să se căsătorească înainte de Irina Fodor? El avea 26 de ani, iar ea doar 16. Azi e mai celebră decât el

08 oct. 2022
Cu cine a vrut Răzvan Fodor să se căsătorească înainte de Irina Fodor? El avea 26 de ani, iar ea doar 16. Azi e mai celebră decât el

Răzvan Fodor trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soția sa, Irina Fodor, cea cu care are și o fiică pe nume Diana. Chiar dacă cei doi se iubesc foarte mult, prezentatorul de la Antena 1 a mai avut o relație în trecut.

În urmă cu mai mulți ani, pe vremea când Răzvan Fodor făcea parte din trupa Krypton, acesta a format un cuplu cu o super vedetă din România. Între timp, cei doi s-au despărțit, iar ea a devenit mult mai celebră decât el.

Este vorba despre nimeni alta decât Catrinel Menghia. Cei doi au format un cuplu pe vremea când el avea 26 de ani, iar ea avea 16 ani și era elevă.  Atunci, cei doi se iubeau foarte mult și nu le păsa de diferența de vârstă dintre ei.

Răzvan Fodor și Catrinel Menghia au ajuns să se despartă, însă nu din cauza diferenței de vârste uriașe, ci din cauză că nu aveau visuri și dorințe comune. Mai precis, Catrinel Menghia își dorea să meargă în Italia, în timp ce Răzvan Fodor nu.

„La şcoală am fost un copil exemplu, nu aveam probleme, în afară de faptul că eram cu Răzvan, nu eram machiată, nu veneam vopsită, eram cea mai neutră fată din toată şcoală. Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos”, a declarat Catrinel Menghia.

Catrinel Menghia ține legătura cu Răzvan Fodor

Într-o declarație pentru Antena Stars, Catrinel Menghia a precizat că mai ține legătura cu Răzvan Fodor și că vorbește și cu soția lui din când în când.

”Având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. El este un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum. Din când în când vorbesc şi cu nevasta lui. Ţinem legătura”, spune aceasta.