Cum a ajuns de fapt Cristi Borcea un magnet pentru femei? Ce operații secrete și-a făcut pentru a crea dependență de el

24 iul. 2022
Cum a ajuns de fapt Cristi Borcea un magnet pentru femei? Ce operații secrete și-a făcut pentru a crea dependență de el

Cristi Borcea este cunoscut pentru nenumăratele sale relații cu diferite femei faimoase din România. La un moment dat, fostul acționar de la Dinamo a povestit cum a ajuns atât de îndrăgit de reprezentantele sexului frumos.

Cristi Borcea a fost invitat, acum ceva timp, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a precizat cum de a ajuns iubit de atât de multe femei din România.

Răspunsul este unul destul de surprinzător, având în vedere că nu mulți bărbați aleg să facă astfel de decizii sau pur și simplu nu vor să recunoască.

Fostul acționar de la Dinamo i-a spus jurnalistei de la Kanal D că a apelat, de-a lungul timpului, la servicii le medicilor esteticieni pentru a-și schimba înfățișarea.

”Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți.

Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența.

Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea fostul acționar de la Dinamo.

Cristi Borcea dorește să mai facă un copil

La un moment dat, Valentina Pelinel, noua parteneră de viață a lui Cristi Borcea, a declarat că acesta și-ar mai dori un copil, însă nu se grăbește să facă acest pas.

”Cred că sunt ok. Eu zic că am făcut trei, mulțumim lui Dumnezeu. Să fie sănătoși și ce-o vrea Dumnezeu mai încolo. Niciodată nu spune niciodată”, a declarat aceasta.