Dan Negru dat afară de la Kanal D! Cine i-a luat locul la emisiunea de maximă audiență „Tu urmezi”? Este clar surpriza anului

15 nov. 2022
Dan Negru dat afară de la Kanal D! Cine i-a luat locul la emisiunea de maximă audiență

Dan Negru va împlini pe 23 februarie 2023 frumoasa vârstă de 52 de ani. Acesta este printre puținele vedete, care au trecut de această bornă, care reușesc să se mențină în topul audiențelor și să vină mereu cu idei geniale, generatoare de mulți bani pentru televiziuni. După 20 de ani de Antena 1, el a semnat în urmă cu câteva luni cu Kanal D.

Dan Negru a pariat pe mai multe emisiuni de tip quizz și cu toate că mulți au fost sceptici, succesul nu s-a lăsat prea mult așteptat. Încă de la început s-a instalat în topul audiențelor, devansând periodic posturile rivale, PRO TV și Antena 1.

„Dacă ar fi să dedic cuiva acest premiu, l-aș dedica oamenilor de peste 40-50 de ani care lucrează în televiziunile din România. Pentru că televiziunea din România, în acest moment, e lovită de discriminare de vârstă, a spus prezentatorul TV la gala Radar Media, unde a primit o frumoasă distincție pentru merite deosebite.

De ce a fost dat afară Dan Negru

Dan Negru prezintă în momentul de față și quizz show-ul Tu urmezi, iar recent publicul a avut parte de o surpriză de proporții. Acesta a fost dat afară și înlocuit de două gemene superbe. Asta în timp ce se pregătea să-i adreseze o întrebare unei concurente. Sigur că totul a fost doar o glumă, la care și el a fost complice.

Dan Negru și-a jucat bine rolul, în timp ce tânăra de lângă el era total debusolată: „M-a dat afară”, a spus el, care s-a îndreptat spre public.

De acolo, el a încurajat-o pe concurentă, spunându-i: „Vei avea dublu noroc„.

Dan Negru a semnat cu Kanal D după ce nu a mai găsit înțelegere la Antena 1. Acestuia i-au fost refuzate cam toate proiectele, astfel că a ales să plece la postul turc de televiziune, unde a primit libertate totală. Și după ce rămăseseră și fără Survivor România, care le-a fost suflat de către cei de la PRO TV, fostul prezentator Antena 1 s-a dovedit a fi soluție salvatoare.